Τελευταία Νέα

Άγιος Νικόλαος – Ένας… γεωπόνος διορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο

Τελικά, σε κάθε σχεδόν επιλογή νέου διοικητή νοσοκομείου, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας (με σύμφωνη γνώμη, φυσικά, του Κυριάκου Μητσοτάκη) τα έκανε μπάχαλο! Δεν είναι μόνο όσα έχουν γραφεί και ακουστεί για τον νέο διοικητή του ΠΑΓΝΗ ή τον Πατέρα στα Τρίκαλα.

Ούτε καν μόνο η καταγγελία για τον υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης και τις… «ιδιωτικές αντιλήψεις» του.

Στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης, που διοικείται στην ουσία από Ίδρυμα, διοικητής τοποθετήθηκε ο… πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου, Γιώργος Μπαρμπούνης! Αν είχε κάποια σχέση και το αντικείμενο, ίσως να μην υπήρχαν και τόσες γκρίνιες ή ενστάσεις (έγγραφες και πραγματικές). Όμως ο άνθρωπος είναι γεωπόνος και αμφισβητείται οποιαδήποτε σχέση της επιλογής με την αξιοκρατία. Κομματικό και μόνο είναι το κριτήριο, καθώς απλά τοποθετήθηκε διοικητής ο επικεφαλής της οργάνωσης της ΝΔ!

Μάλιστα στα μέσα ενημέρωσης έχουν γραφεί διάφορα σε σχέση με τη λειτουργία της ΝΟΔΕ επί δικής του προεδρίας. Ακόμα κι όχι η ΝΔ δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς και της έκοψαν το ρεύμα!

Πάντως για την επιλογή του, πέραν από τις γκρίνιες μέσα στην οργάνωση, ειδικά από κομματικά στελέχη του χώρου της Υγείας, κατατέθηκαν και ενστάσεις στη ΔΥΠΕ Κρήτης! Μάλιστα σε μία περίπτωση γνωστό στέλεχος του χώρου της Υγείας, κατέθεσε ένσταση, κάνοντας λόγο για μια επιλογή που είναι προσβλητική για ένα μεγάλο τμήμα των υγειονομικών της ΝΔ.

Δείτε επίσης!

Άγιος Νικόλαος – Έκλεψε τον κάδο του δήμου και… έβαλε το λογότυπο της επιχείρησής του!

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Αγίου Νικολάου, αφού …

Άγιος Νικόλαος – Ένας 30χρονος στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου

Ένας 30χρονος φιλοξενείται στην κλινική covid 19 του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μετά από αρκετό καιρό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize