Τελευταία Νέα

Άγιος Νικόλαος – Έκκληση για φιλοξενία των γιατρών και νοσηλευτών που τέθηκαν σε καραντίνα

Έκκληση σε όποιον ενδιαφερόμενο πολίτη, φορέα ή σωματείο μπορεί να βοηθήσει για την ανεύρεση χώρου που θα φιλοξενήσει τα άτομα του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου (3 νοσηλευτές/τριες και 4 γιατροί),που μετά την εμπλοκή τους στη διαχείριση περιστατικού κορωνοϊού την περασμένη Κυριακή έχουν τεθεί σε καραντίνα και τα οποία δεν διαθέτουν χώρο που να μπορούν να απομονωθούν και χωρίς να έρχονται σε απολύτως καμία επαφή με οικεία τους πρόσωπα, απευθύνει μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ο Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ Ν. Λασιθίου.

Όπως μας είπαν, μάλιστα, τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μανουσάκης όσο και η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου, Ταμίας του Συλλόγου Νοσηλευτών Πασχαλία (Λίτσα) Μπεντούλη, αυτό θα διατυπωθεί και με επίσημη επιστολή-αίτημα προς τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό.

Μία από τις νοσηλεύτριες, λέει η κ. Μπεντούλη, έτυχε να μένει μόνη της και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα, «άλλη όμως συνάδελφος που έχει μαζί και τα παιδιά της, π.χ. είναι πολύ δύσκολο να απομονωθεί».

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά στο:  697 669 2820

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize