Τελευταία Νέα

Άγιος Νικόλαος – 10μετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα στολίσουν

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο δήμο Αγίου Νικολάου και στο τραπέζι έπεσαν οι πρώτες ιδέες και σκέψεις για τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα που θα συνοδέψουν τη φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Από τον Δήμο έχει παραγγελθεί ένα 10μετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που αναμένεται να τοποθετηθεί στη Λίμνη της πόλης. Ο στολισμός φέτος θα είναι ανανεωμένος και εμπλουτισμένος εν συγκρίσει με τις προηγούμενες χρονιές. Όπως είπε σχετικά στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Καστελλιανάκης, «έχουμε εντοπίσει τις ελλείψεις των προηγούμενων χρόνων και θα προσπαθήσουμε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι μοναδικά, με πολλές εντυπωσιακές εκπλήξεις στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο».

Αναφορικά με τη φωταγώγηση του δέντρου, αυτή αναμένεται -όπως όλα τα τελευταία χρόνια- την ημέρα της εορτής του πολιούχου Αγίου Νικολάου, στις 6 του Δεκέμβρη. Έγιναν μάλιστα και οι πρώτες προτάσεις από τα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με τα δρώμενα, που θα «ντύσουν» τη φωταγώγηση.

«Το Σπίτι του Αϊ- Βασίλη»

Και φέτος, αναμένεται να στηθεί «Το Σπίτι του Αϊ- Βασίλη» – εξετάζεται ο χώρος του Ειρηνοδικείου – με την σχετική συζήτηση να επικεντρώνεται στο πώς ακριβώς και από ποιούς θα έλθουν εις πέρας το διαδικαστικό και οργανωτικό μέρος της δράσης. Άλλωστε κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των παιδιών που θέλουν να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους ασπρογένη Άγιο και να πάρουν από τα χέρια του τα δώρα τους.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έλθει και φέτος ο Αϊ Βασίλης και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΔΑΝ ετοιμάζουν, όπως μας είπαν, εκπλήξεις, χωρίς να θέλουν ακόμη να αποκαλύψουν περισσότερα.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

φωτό αρχείου

Δείτε επίσης!

Άγιος Νικόλαος – Δημιουργία πύλης Σέγκεν στον χώρο του λιμανιού που λειτουργούσε παλιότερα αναψυκτήριο

Στο χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια λειτουργούσε αναψυκτήριο, πίσω από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, …

Ρέθυμνο – Τα πεταλάδικα ετοιμάζονται για τα… Χριστούγεννα!

Magissa CloClo Δήμαρχε, 16 πλαστικές κρεμάστρες και φτιάχνετε αυτό το εκπληκτικό αστέρι. Κι άμα του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize