Τελευταία Νέα

Αγγλία – Αύξηση – σοκ 38% των νοσηλειών σε μία εβδομάδα – Ένας στους 5 νοσηλεύεται με Όμικρον στο Λονδίνο

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στο Λονδίνο νοσηλεύονται 3.024 ασθενείς με COVID, αύξηση 59% από την προηγούμενη εβδομάδα

Σοκάρουν τα στοιχεία από την Αγγλία καθώς οι ασθενείς που νοσηλεύονται με COVID έφθασαν την Τρίτη τους 9.546, αριθμός που παρουσιάζει αύξηση κατά 38% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και ο υψηλότερος από τις 3 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το Sky News, τη Δευτέρα οι νοσηλευόμενοι ήταν 8.474, γεγονός που μεταφράζεται σε άνοδο 12% μέσα σε μια ημέρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στο Λονδίνο νοσηλεύονται 3.024 ασθενείς με COVID, αύξηση 59% από την προηγούμενη εβδομάδα και το υψηλότερο από τις 19 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της Αγγλίας για άτομα με επιβεβαιωμένη Όμικρον ή ύποπτα να έχουν κολλήσει τη νέα μετάλλαξη ανέρχονται σε 668, σύμφωνα με το Sky News.

Την ίδια στιγμή, η Αγγλία και η Βόρεια Ιρλανδία κατέγραψαν 17.269 νέα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον. Η Ουαλία δεν έχει αναφέρει ακόμη στοιχεία λόγω της εορταστικής περιόδου ενώ η Σκωτία δεν διαχωρίζει πλέον τις περιπτώσεις Όμικρον από άλλες παραλλαγές στις καθημερινές της αναφορές.

βρετανια

Νεο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων – Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα πριν την Πρωτοχρονιά

Τα κρούσματα στη Βρετανία έφτασαν την Τρίτη σε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ καθώς ανακοινώθηκαν 129.471 νέες μολύνσεις. Ωστόσο η Βρετανική κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν θα εισαγάγει νέους περιορισμούς πριν την Πρωτοχρονιά.

Ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ είπε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Όμικρον εντός των επόμενων ημερών. “Όταν θα μπούμε στη νέα χρονιά, ασφαλώς θα δούμε τότε αν χρειάζεται να λάβουμε περαιτέρω μέτρα”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Τζάβιντ, η μετάλλαξη Όμικρον ευθύνεται για περίπου το 90% των κρουσμάτων στην Αγγλία. Ο υπουργός προέτρεψε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτοχρονιά.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.