Τελευταία Νέα

ΑΑΔΕ – Δεν θα μπουν πρόστιμα σε δηλώσεις που θα υποβληθούν έως 6 Μαΐου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων καθησυχάζει τους φορολογούμενους διευκρινίζοντας ότι δεν θα χρεωθούν με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων για τις συγκεκριμένες φορολογικές υποχρεώσεις που έληγαν στις 30 Απριλίου και έχουν παραταθεί έως και τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Πηγές της ΑΑΔΕ αναφέρουν ότι για τεχνικούς λόγους το TAXISnet υπολογίζει προσαυξήσεις στις δηλώσεις που λόγω της παράτασης υποβάλλονται αυτές τις ημέρες, οι οποίες όμως δεν θα ληφθούν υπόψη. Στις περιπτώσεις που κάποιοι φορολογούμενοι πλήρωσαν τους φόρους με προσαύξηση το επιπλέον ποσό θα τους επιστραφεί μέσω συμψηφισμού με επόμενες πληρωμές.

Την ίδια στιγμή, η περίοδος για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων έχει φτάσει, και η ΑΑΔΕ δίνει χρηστικές οδηγίες για τη συμπλήρωσή τους. Έναν πλήρη και αναλυτικό οδηγό για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Ο οδηγός της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που αφορά μισθωτούς και συνταξιούχους, περιλαμβάνει συγκεκριμένα βήματα για την συμπλήρωση του εισοδήματος, τα τεκμήρια, τις μειώσεις φόρων και το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις οδηγίες για να συμπληρώσετε τις φορολογικές δηλώσεις ΕΔΩ.

Δείτε επίσης!

Ιεράπετρα – Πρόστιμο και τριήμερο λουκέτο – Σέρβιραν σε επιχείρηση μετά τα μεσάνυχτα….

Ακόμα μια επιχείρηση της Κρήτης δεν συμμορφώθηκε με τους κανόνες που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση …

Χερσόνησος – Το μεζεδοπωλείο ήταν ανοιχτό μετά τα μεσάνυχτα, οπότε…

Συνεχίστηκαν και το βράδυ της Παρασκευής οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διάφορα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize