Τελευταία Νέα

7ος Γύρος Πόλης Ρεθύμνου – Δεν πτοήθηκαν από τη βροχή

Οι… μάλλον απειλητικές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την περασμένη Κυριακή στο Ρέθυμνο, δεν αποθάρρυναν τους εκατοντάδες λάτρεις του αθλητισμού να συμμετάσχουν στον 7ο Γύρο Πόλης, που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την υποστήριξη του κοινωνικού Σωματείου «Σύνπολις».
Πάνω από 700 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, από το Ρέθυμνο, την υπόλοιπη Κρήτη αλλά και ξένοι επισκέπτες που κάνουν αυτή την περίοδο τις διακοπές τους στην πόλη μας, αψηφώντας την προοπτική μιας ισχυρής νεροποντής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και με σύνθημα «Βαδίζω- τρέχω – διασχίζω την πόλη», έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου των 10 χλμ, (224 συμμετοχές), στον παιδικό αγώνα 1000 μ. (250 παιδιά) και στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ, (230 συμμετοχές) διασφαλίζοντας την επιτυχή έκβαση αυτού, του σημαντικού για την πόλη μας, αθλητικού θεσμού.
Νικητές στις παραπάνω κατηγορίες των αγώνων αναδείχθηκαν οι:

Άνδρες Νικητές 10 χλμ

1ος Σηφάκης Μανόλης
2ος Espen Nikelsen
3ος Ουργαντζόγλου Αναστάσιος
Γυναίκες Νικήτριες 10 χλμ

Σαριδάκη Ελένη
Μερεμτζόγλου Αδαμαντία
Τσιοφύλια Παναγιώτα
Άνδρες Νικητές 5 χλμ

Τζαγκαράκης Νίκος
Παραγιουδάκης Παντελής
Αθανασάκης θωμάς

Γυναίκες Νικήτριες 5 χλμ

Χανιωτάκη Μαριλένα
Δουλγεράκη Τζοάνα
Σταγογιάννη Μαρία

Το ιδεώδες του Αθλητισμού, που δεν φείδεται κόπου, χρόνου και προσωπικής προσπάθειας, υπηρέτησαν με συγκινητικό τρόπο όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες αλλά και οι φορείς που συνέδραμαν τη διοργάνωση με εθελοντισμό και διάθεση συνεργασίας όπως και οι χορηγοί με τις γενναιόδωρες προσφορές τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες λοιπόν και συγχαρητήρια αξίζουν στην Τροχαία Ρεθύμνου, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, στο Λιμεναρχείο, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Π.Τ Ρεθύμνου – Χανίων και, φυσικά, στους διαρκώς παρόντες σε κάθε σημαντική στιγμή του Ρεθύμνου, Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους Εθελοντές του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, της ΚΕΔΗΡ και του 16ου Δημοτικού Σχολείου.
Οι χορηγοί της διοργάνωσης : Αθλητικά καταστήματα Porto Bello (μέγας χορηγός), βιομηχανία Επίπλων & ξενοδοχειακού εξοπλισμού Καλοτεράκης Α.Ε., κρητικά αναψυκτικά ΑΡΚΑΔΙ – Αφοί Σαββάκη και Τεχνοεμπορική Λαχνιδάκης, εξασφάλισαν με τις προσφορές τους, την ευπρεπή διεξαγωγή των αγώνων, καλύπτοντας τις υλικές ανάγκες που απαιτήθηκαν, σε μια δύσκολη οικονομική εποχή, γεγονός που καθιστά την προσφορά τους ακόμη πιο σημαντική.
Ο Δήμος καταθέτει την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι συνεργάστηκαν, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό, προσφέροντας στο Ρέθυμνο, τους δημότες κι επισκέπτες μας, μια ποιοτική αθλητική συνάντηση, η οποία έχει ένα επιτυχημένο παρελθόν και, δεδομένης της αποδοχής που απολαμβάνει από τον κόσμο, έχει κι ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

gyros polis rethymnou (1) gyros polis rethymnou (4) gyros polis rethymnou (2) gyros polis rethymnou (3) gyros polis rethymnou (6) gyros polis rethymnou (5)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς