Τελευταία Νέα

25 χρόνια στο Fodele Beach η παρέα των διπλωματών

Μια όμορφη και δεμένη παρέα που αποτελείται από 5 ζευγάρια ανώτατων Ρώσσων διπλωματών, τίμησε για την σταθερή προτίμησή τους στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort η Διοίκηση του ξενοδοχείου.

 

Οι Ρώσοι διπλωμάτες, που κατά το παρελθόν έχουν υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις  σε Πρεσβείες της Ρωσίας σε όλο τον κόσμο – και στην Αθήνα – επιλέγουν την Κρήτη και το Fodele Beach and Water Park Holiday Resort για τις διακοπές τους εδώ και 25 χρόνια! Για να τους ανταποδώσει την πραγματικά τιμητική αυτή επιλογή, η Διοίκηση και τα στελέχη του ξενοδοχείου ετοίμασαν μια μικρή γιορτή κατά την οποία ο κ. Στέλιος Γιαννικάκης παρέδωσε μια αναμνηστική πλακέτα στον κ. Gueorgui Zeleniny και τη σύζυγό του Valeria, ευχόμενος να είναι όλοι καλά και να συνεχίσουν για άλλα 25 χρόνια να επισκέπτονται τον τόπο μας.

Από την πλευρά του ο κ. Gueorgui Zeleniny ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον κ. Στέλιο και την κ. Λιλίκα Γιαννικάκη για την τιμή, όπως επίσης και τον Δ/ντη κ. Λάμπρο Μαυρογενάκη, τονίζοντας πως ο λόγος που επιλέγουν σταθερά το Fodele Beach and Water ParkHoliday Resort δεν είναι άλλος από την μοναδική φιλοξενία που το προσωπικό τους προσφέρει. «Στην Κρήτη έχετε τον ήλιο, τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό σας, αλλά πάνω απ’ όλα, για εμάς μετράει ο τρόπος με τον οποίο περιποιείστε τους επισκέπτες σας. Μας έχετε κερδίσει με την αληθινή, γνήσια φιλοξενία σας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσσος διπλωμάτης.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 4 Γάλλοι στο ξενοδοχείο Covid

Θετικοί στον κορωνοΐό βρέθηκαν σήμερα τέσσερις Γάλλοι τουρίστες οι όποιοι μεταφέρθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο Covid …

Ρέθυμνο – Προσφυγή για τον Παλίγκρεμνο του Πλακιά

Η παραλία του Παλίγκρεμνου είναι γνωστή για το δραματικό της ανάγλυφο, στο οποίο κυριαρχεί ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize