Τελευταία Νέα

1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου!

Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου. Η τουριστική έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

1η Έκθεση Θεματικού Τουρισμού1η Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας & Οίνου

Η έκθεση θα προβάλλει με μοναδικό τρόπο τις τουριστικές υπηρεσίες του θεματικού τουρισμού, αλλά θα δώσει και την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και τους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Ελληνικό και το ξένο κοινό. Στόχος των διοργανωτών είναι η πρώτη αυτή έκθεση για το Θεματικό Τουρισμό, τη Γαστρονομία και τον Οίνο, να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση. Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνής έκθεσης Θεματικού Τουρισμού στην χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος της έκθεσης είναι να έχει πάνω από 350 εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και 20.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.
Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια , μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες real estate, εταιρείες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό. Με στόχο η Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου να αποτελέσει το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού, η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει τον προκαθορισμό συναντήσεων εκθετών με επιλεγμένους αγοραστές από τις παραδοσιακές και αναδυόμενες τουριστικές αγορές. Τα μεγάλα συνέδρια  που θα διεξαχθούν στην έκθεση, θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού να αναγνωρίσουν τις τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για το θεματικό τουρισμό.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τί θα γίνει με τα μεγάλα φεστιβάλ; – Έντονος προβληματισμός

Έντονος είναι ο προβληματισμός που διακατέχει τα αρμόδια όργανα διοργάνωσης των μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων της …

Από τα Χανιά με ειδικό θάλαμο στην Αθήνα μεταφέρθηκε ασθενής με φυματίωση

Με c-130 διεκομίσθη στην Αθήνα νεαρός άνδρας από τα Χανιά ο οποίος διαγνώσθηκε με πολυανθεκτική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *