Τελευταία Νέα

“Δεκάδες μικροί μαθητές αψήφησαν τον παγωμένο καιρό και την βροχή, παίζοντας, λύνοντας γρίφους και μαθαίνοντας στοιχεία της τοπικής ιστορίας”

kinigi thisaurou mulopotamos (1)

Με το Δημοτικό Σχολείο Μπαλίου να πανηγυρίζει τη νίκη του, ολοκληρώθηκε το 11ο Κυνήγι Θησαυρού Δήμου Μυλοποτάμου, το οποίο οργανώθηκε από την Δημιουργική Ομάδα Μαργαριτών – Boudalia υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος».
Το κυνήγι, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες μαθητών της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε στις Μαργαρίτες την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και είχε θέμα «Διαστημική Απειλή».
Δεκάδες μικροί μαθητές αψήφησαν τον παγωμένο καιρό και την βροχή, παίζοντας, λύνοντας γρίφους και μαθαίνοντας στοιχεία της τοπικής ιστορίας, περιηγούμενοι στα όμορφα στενά και τις πλατείες του ιστορικού οικισμού των Μαργαριτών.
Νικητές ήταν τα μέλη της ομάδας «ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΚΤΟΣ» από το Δημοτικό Σχολείο Μπαλίου, που κατάφερε να λύσει όλους τους γρίφους, και να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλου του παιχνιδιού, τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που πήραν από τη διοργάνωση.
Το 11ο Κυνήγι Θησαυρού πέρασε με επιτυχία στην ιστορία και το επόμενο θα διοργανώσει η ομάδα, η οποία θα καταφέρει να κερδίσει το 14ο Κυνήγι Θησαυρού Δήμου Μυλοποτάμου, το οποίο θα διοργανωθεί στις 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου.

kinigi thisaurou mulopotamos (4)

kinigi thisaurou mulopotamos (3)

kinigi thisaurou mulopotamos (2)

kinigi thisaurou mulopotamos (6) kinigi thisaurou mulopotamos (5)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς