Ψεύτικος διαγωνισμός αναστατώνει το facebook και στην Κρήτη

Την ανάγκη αρκετών εν μέσω θέρους και οικονομικής στενότητας να ταξιδέψουν εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι που «σκάρωσαν» μέσω των social media ένα διαγωνισμό στο όνομα της  Aegean Airlines.

Υποτίθεται ότι κάποιος θα κέρδιζε δύο business class εισιτήρια για προορισμό της επιλογής του, με μόνη υποχρέωση να απαντήσει σε 3 ερωτήσεις της εταιρείας και να κοινοποιήσει τον διαγωνισμό.

Ωστόσο, ο διαγωνισμός σύμφωνα με ανακοίνωση Aegean Airlines S.A. είναι ψευδής και παραπλανητικός και διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση από την εταιρεία.

apati aegean kriti 1

Εντύπωση πάντως προκαλεί το πόσος κόσμος «τσιμπάει» σε τέτοιες περιπτώσεις και μπαίνει στο παιχνίδι. Αρκεί ένα «πιασάρικο» δώρο από μια καλή εταιρεία κι οι κοινοποιήσεις πάνε σύννεφο.

apati aegean kriti 2

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Aegean Airlines S.A.:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δύο business class εισιτήρια.

Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. 

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια. 

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/, στο twitter  https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς