Τελευταία Νέα

Ψήφισμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου για το Σχέδιο αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών – Δομών της Ελληνικής Αστυνομίας

enosi astinomikon ipallilon rethymnou (1)

Με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση του σχεδίου αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών και των δομών της Ελληνικής Αστυνομίας, για την περιφέρεια της Κρήτης, η οποία έγινε από τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο την 03-12-2015 στο Ηράκλειο, η Ένωσή μας προκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 08/12/2015 και περί ώρα 19:00’ στην αίθουσα Κριάρη – Ανυφαντάκη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, παρουσία εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:
Με μεγάλο ενθουσιασμό πριν από δύο χρόνια πληροφορηθήκαμε για την επικείμενη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών σε πανελλήνιο επίπεδο και ως εκ τούτου περιμέναμε την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την Ελληνική Αστυνομία και κατ’ επέκταση τους πολίτες.
Για το λόγο αυτό περιμέναμε τόσο η φυσική όσο και η πολιτική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πραγματοποιήσει – υλοποιήσει την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό, την ορθολογική κατανομή του Αστυνομικού προσωπικού, τις υλικοτεχνικές υποδομές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυπόθητη αναδιάρθρωση αποτελούσε πάγιο συνδικαλιστικό αίτημα των Ελλήνων Αστυνομικών διαχρονικά και περιμέναμε η πολιτική και φυσική ηγεσία τουλάχιστον να καταδεχτεί να ακούσει τις απόψεις και τις προτάσεις μας.
Καταγγέλλουμε απερίφραστα την πρακτική η οποία ακολουθήθηκε και απορρίπτουμε το σχέδιο που μας παρουσιάστηκε, καθώς δε λύνει κανένα χρόνιο πρόβλημα αλλά αντιθέτως διαιωνίζει και επιβαρύνει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.
Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε να μην υλοποιηθεί το παραπάνω σχέδιο διότι αυτό προτάσσει το συμφέρον της κοινωνίας και της Αστυνομίας.

enosi astinomikon ipallilon rethymnou (2)

Δείτε επίσης!

Ηράκλειο – Τέσσερις συλλήψεις στη Χερσόνησο για κατοχή και διάθεση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου

Συνελήφθησαν σήμερα, τις μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις από …

Κρήτη – Έλεγχοι της αστυνομίας για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Οι Υπηρεσίες της Γενικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize