Τελευταία Νέα

ΧτίΖΩ – ΕλπίΖΩ για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν οι διήμερες εκδηλώσεις ΧτίΖΩ – ΕλπίΖΩ στις 7-8 Μαΐου για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το «Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης-Πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος» και η «Ομάδα Δράσης 17» διοργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «ΧτίΖΩ – ΕλπίΖΩ.» με επίκεντρο το ΠΑΙΔΙ το Σάββατο 7 Μαΐου (17:00 έως 21:00) και την Κυριακή 8 Μαίου (10:00 έως 22:00) στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, που ήδη ανεγείρεται στην περιοχή της Φοινικιάς στο Ηράκλειο.

Θέατρο, Μουσική, Χορός, Παιχνίδια, Παραμύθια θα «πλημμυρίσουν» τις αίθουσες Σεμιναρίων, Πειραματικού Θεάτρου και Μικρού Θεάτρου καθώς και το Αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου σε παράλληλες δράσεις που θα εξελίσσονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη: Περιφέρειας Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου), Δήμου Ηρακλείου, Ι.Τ.Ε. (Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας), Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.

xtizo elpizo paidiko xorios sos kritis (1) xtizo elpizo paidiko xorios sos kritis (2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς