Το Καρναβάλι των Ζώων: ακούστε το, φτιάξτε το, παίξτε το

karnabali zoon xania (2)

Μια αποκριάτικη καλλιτεχνική δράση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ για τα παιδιά. Δηλώστε συμμετοχή.

Για την περίοδο της αποκριάς η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ θα προσφέρει στα παιδιά μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική δράση βασισμένη στη διάσημη μουσική ιστορία «Το Καρναβάλι των ζώων» του γνωστού συνθέτη Camille Sean Sans. Είναι μια δραστηριότητα που συνάδει με το καρναβάλι, συνδυάζοντας  τη μεταμφίεση, τη μουσική και τα μουσικά όργανα καθότι  είναι ένα έργο που περιγράφει διάφορα ζώα μέσα από μουσικές συνθέσεις και μουσικά όργανα ξεχωριστά για το καθένα από αυτά. Πιάνα για τη φωνή του λιονταριού, βιολιά και βιόλες για τις κότες, κοντραμπάσσο για τους ελέφαντες, φλάουτα για τα ψάρια, και άλλα πολλά και ευφάνταστα!

Τα  παιδιά μέσα από θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι με οδηγό το πασίγνωστο έργο  του Camille Sean Sans θα γνωρίσουν τη μουσική, τα μουσικά όργανα, την κίνηση, το ρυθμό, αλλά και θα κατασκευάσουν μάσκες ζώων. Στη συνέχεια ειδικευμένοι καλλιτέχνες μακιγιάζ θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπά των παιδιών.

Μουσικοκινητική επιμέλεια: Δανάη Κουτσουπάκη, μουσικοπαιδαγωγός

Θα οργανωθούν δύο ομάδες  παιδιών:

1.      5-7 ετών,  μέγιστος αριθμός παιδιών 12 –  Σάββατο 5 Μαρτίου,  11-13.00

2.      7-10 ετών, μέγιστος αριθμός παιδιών 15  –  Κυριακή 6 Μαρτίου,  11-13.00

Στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή έως την 1η Μαρτίου 2016 στο τηλέφωνο 2821034200 κ. Θεανώ Βεναρδάκη,  εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ

Αμαλία Κωτσάκη

karnabali zoon xania (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς