Το Επιμελητήριο στηρίζει τουριστικές εκθέσεις και εορταστικές εκδηλώσεις

epimelitirio

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/10/2015 τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.
Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο:
1.- Ενέκρινε τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου με περίπτερο στις εκθέσεις GRECKA PANORAMA & GREKLAND PANORAMA με στόχο την προώθηση, προβολή και ανάδειξη της πόλης Ρεθύμνου και των υπόλοιπων τουριστικών περιοχών του Νομού, των αξιοθέατων και του μνημειακού αποθέματος και την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των Ρεθεμνιώτικων προϊόντων ως τμήμα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Πρόκειται για δυο εκθέσεις που διοργανώνονται, ως εξής: η πρώτη στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 11 – 13 Δεκεμβρίου 2015 και η δεύτερη στη Στοκχόλμη Σουηδίας στις 12 – 14 Φεβρουαρίου 2016.
Για τη βέλτιστη προβολή του Ρεθεμνιώτικου τουριστικού προϊόντος, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε επιτροπή από τα μέλη του με αρμοδιότητα τον καθορισμό των λεπτομερειών συμμετοχής και τη συνεργασία με άλλους φορείς του Ρεθύμνου που θα συμμετάσχουν σ’ αυτές. Η επιτροπή αποτελείται από τα μέλη του: α) Κων/νο Βουρλάκη και β) Ιωάννη Τριποδιανό.

2.- Ενέκρινε την επιχορήγηση, με το ποσό των 4.000,00 ευρώ των εκδηλώσεων «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» που θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου κατά την περίοδο των προσεχών Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Πρόκειται για σειρά εκδηλώσεων πολιτισμού, διασκέδασης και αλληλεγγύης με στόχο τη δημιουργία εορταστικού κλίματος, την ενίσχυση και στήριξη των επιχειρήσεων, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, με την δημιουργία εορταστικού κλίματος για την προσέλκυση καταναλωτών στην αγορά του Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης!

Κρήτη – Να ανοίξουν τα καταστήματα τη Δευτέρα προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 εν όψει της άφιξης κρουαζιερόπλοιου στην πόλη μας, ο Εμπορικός …

Κρήτη: Παρεμπόριο ακόμη και μέσα σε ξενοδοχεία!

Η άγρα πελατών και το παρεμπόριο αποτελούν μάστιγα για τον εμπορικό κόσμο του πιο τουριστικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize