Τα Χανιά έχουν Φεστιβάλ Κινηματογράφου ανανεωμένο και δυναμικότερο!

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  (CFF)

Μια νέα περίοδος ξεκινά για την κινηματογραφική πραγματικότητα στα Χανιά, όπως αυτή αποτυπώνεται τα τελευταία χρόνια μέσα από τις δράσεις της Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  (CFF) αποτελεί πλέον τη στέγη όλων των κινηματογραφικών δράσεων με αποκορύφωμα τη γιορτή του Φεστιβάλ κάθε Οκτώβρη.

Μαζί και τα cineΜαθήματα, τα οποία παραμένουν η εκπαιδευτική δράση του φεστιβάλ για τα οπτικοακουστικά μέσα, διαγράφοντας μία πορεία 15 χρόνων δράσεων.

Μία πορεία,  με πολλές ώρες προβολών, δεκάδες εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, συναντήσεις, συζητήσεις, πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Σημαντικές παραγωγές ταινιών, σπουδαίες συνέργειες, αξιοσημείωτες διακρίσεις.

Έχοντας ως πολύτιμο και βασικό εφόδιο την μέχρι τώρα δραστηριότητά μας, κάνουμε το επόμενο βήμα με αφετηρία το 4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  (CFF)  26-30 Οκτώβρη 2016.

Προχωράμε σε ένα  ανανεωμένο και δυναμικότερο φεστιβάλ.

Μια μεγάλη γιορτή του  κινηματογράφου.

Ένα φορέα που συνεχίζει να παρεμβαίνει σε θέματα οπτικοακουστικής παιδείας.

 

Όπως αξίζει άλλωστε στον τόπο μας και στους φίλους του κινηματογράφου.

Ένα Φεστιβάλ με αναπτυξιακό προσανατολισμό και κοινωνικές ευαισθησίες.

Νέο λογότυπο, ένα ολοκαίνουργιο και ιδιαίτερα λειτουργικό site  στην διεύθυνση  www.chaniafilmfestival.com, διασύνδεση με τα βασικά κοινωνικά δίκτυα και φυσικά νέες συνέργειες με φορείς του κινηματογράφου, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης διαμορφώνουν το προφίλ και το περιεχόμενο για το επόμενο βήμα μας.

 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) σχεδιάζεται και υλοποιείται από μια ομάδα που ζει και δημιουργεί στα Χανιά. Μια ομάδα που αγαπά το σινεμά και πιστεύει στον πολιτισμό ως εργαλείο ανάπτυξης.

 

Ραντεβού στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από 26 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου  2016 σε μία κινηματογραφική γιορτή με το 4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων /  Chania Film Festival  (CFF) και την εκπαιδευτική δράση cineΜαθήματα. Μια γιορτή με ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.

Φυσικά για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF)  και τα  cine-Μαθήματα  το 10ημερο  της ετήσιας γιορτής (τελευταία βδομάδα του Οκτώβρη και πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη) αποτελεί την αρχή μιας δημιουργικής και παρεμβατικής χρονιάς καθώς θεωρούμε ότι τα φεστιβάλ υπάρχουν για να παρεμβαίνουν και να συναντιούνται με την κοινωνία όλο το χρόνο και αυτό θα μας χαρακτηρίσει και στην νέα περίοδο δράσης μας.

Το 4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  (CFF) και η εκπαιδευτική δράση cineΜαθήματα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης.

Τελούν υπό την Αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας.

Συνδιοργανώνονται από το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τους Δήμους Χανίων, Πλατανιά, Κισάμου και Αποκορώνου.

Τέλος, υποστηρίζεται από περίπου είκοσι από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους φορείς του Πολιτισμού, της Εκπαίδευσης και της Επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς