Τελευταία Νέα

Τα βραβεία του μαθητικού διαγωνισμού καλλιτεχνικής συσκευασίας “Το κουτί του Αη- ΒΑσίλη” που οργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

brabeia kam mathites (2)brabeia kam mathites (1)

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου έγινε μεγάλη επιτυχία στο ΚΑΜ η απονομή των βραβείων του μαθητικού διαγωνισμού “Το κουτί του Αη- Βασίλη” που οργάνωσε για δεύτερη φέτος χρονιά η ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ. Στο πλαίσιο φιλανθρωπικής δράσης για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας που θα προσφέρονταν στους ωφελουμένους των προγραμμάτων ” Βοήθεια στο σπίτι”και ” Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων” η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ απευθύνθηκε στα σχολεία του Δήμου Χανίων και παράλληλα προκήρυξε μαθητικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό συσκευασίας έχοντας ως σύνθημα “σημασία δεν έχει μόνο τι προσφέρεις αλλά και το πως”.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και συγκινητική. 47 σχολεία κάθε βαθμίδας προσέφεραν τρόφιμα σε εμπνευσμένες συσκευασίες.
Τα βραβεία πήραν:
– 1ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών
– 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων
–  ΕΕΕΕΚ  – Γυμνάσιο, το οποίο τιμήθηκε και με ειδική μνεία για  εξαιρετικά εμπνευσμένη συμμετοχή.
– το βραβείο στην κατηγορία Λύκεια μοιράστηκαν εξ ημισίας το ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου και το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων.
Τα βραβεία ήταν αντικείμενα υψηλού σχεδιασμού από το πωλητήριο του ΚΑΜ  με αναφορά στην αρχιτεκτονική των Χανίων  και το βιβλίο “Α,Β, Γ- ένα αρχιτεκτονικό παραμύθι για την Κρήτη”, πρόσφατη έκδοση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-  Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.
Εκπαιδευτικοί, γονείς, μικροί και μεγάλοι μαθητές μαζί με την Πρόεδρο  κ. Αμαλία Κωτσάκη, μέλη του ΔΣ και εργαζομένους της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ γέμισαν με χαμόγελα την αίθουσα του ΚΑΜ και πραγμάτωσαν την συμπόρευση της τέχνης με την αλληλεγγύη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς