“Σύγχρονα θεραπευτικά δεδομένα στην σκλήρυνση κατά πλάκας” – Είσοδος Ελεύθερη

sklirinsi kata plakas

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Σκλήρυνση κατά πλάκας
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, διοργανώνουν στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μ. Αγκαράθου 9 & Κ. Ζώτου γωνία) ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Θεραπευτικά Δεδομένα στην ΣΚΠ». Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή 29/11/2015 και ώρα 11:30.

Η Είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

koinonikos xoros idrimaton kalokairinou
Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει πρόσβαση στον Κοινωνικό Χώρο και με αμαξίδια από την πλευρά της οδού Κοσμά Ζώτου.

Η δράση αυτή είναι ενταγμένη στο πλαίσιο την γενικότερης ενημέρωσης που κάνει η Εταιρεία στα μέλη της σε όλη την Ελλάδα. Για το Ηράκλειο, επιλέχθηκε ο Χώρος μας, κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα, δεδομένης της ευαισθησίας μας σε θέματα υγείας και της πρόθεσης των Ιδρυμάτων να στηρίξουν τα κομμάτια εκείνα του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν τέτοια και τόσο μεγάλα προβλήματα, με αξιοπρέπεια, αγωνιστική διάθεση και αλληλεγγύη.
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
11:30–12:00 Προσέλευση – Καφές
12:00–12:30 Εισαγωγή: Αναστάσιος Ωρολογάς, Καθηγ. Νευρολογίας, Πρόεδρος ΔΣ της ΕΕΣΚΠ, Διευθυντής Α ́ Νευρολογικής Κλινικής Α.Π.Θ.
12:30–13:00 Βασίλειος Μαστοροδήμος, Νευρολόγος, Επιμελητής Α, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Θέμα: «Νεότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις για την Πολλαπλή Σκλήρυνση 2015»
13:00–13:30 Κοτζαμάνη Δήμητρα, Νευρολόγος, Υποψήφια Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Κρήτης. Θέμα: «Βαδίζοντας προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής»
13:30–14:00 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – Συζήτηση με το κοινό
14:30 Θα προσφερθούν ελαφριά εδέσματα

 

Σας περιμένουμε!!

elliniki etairia sklirinsis kata plakas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς