Τελευταία Νέα
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Συμμετοχή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανιών στο 3ο Future Library Unconference (βίντεο)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=mwyse713Zn8[/embedyt]

«Στο πλαίσιο της πολύπλευρης κρίσης, που βιώνει σήμερα η χώρα μας, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι η συνεργασία είναι ο μόνος τρόπος, μέσω του οποίου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες και οι βιβλιοθήκες καλούνται πλέον να έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη της συνεργατικής νοοτροπίας», αυτό τονίστηκε μεταξύ άλλων στο 3ο Future Library Unconference, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2015 και συμμετείχαν βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα και από δεκαεπτά και πλέον χώρες του εξωτερικού.

Το Unconference 2015 αναδεικνύει την επιτυχία των συνεργασιών και επενδύει στη συνεργατική δράση σε κάθε επίπεδο: προσωπικό, τοπικό, εθνικό, διεθνές. Οι βιβλιοθήκες αποκτούν εξωστρέφεια, επικοινωνούν, συνεργάζονται, δημιουργούν.
Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων εκπροσώπησε η προϊσταμένη κα Βιβή Χουδαλάκη όπου και παρουσίασε video με τις δράσεις των δύο ετών 2013-2015 της λειτουργίας του Media Lab της Βιβλιοθήκης, αποκομίζοντας θετικές κριτικές και σχόλια θαυμασμού για το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε στη Βιβλιοθήκη.

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκε επίσης ο απολογισμός της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2015 για παιδιά αλλά και το πρόγραμμα του ΚΙΚΠΕ «Από την έρευνα στη διδασκαλία». Υπενθυμίζουμε ότι και στα δύο προγράμματα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Το Future Library Unconference καθιερώνεται σταδιακά ως μια σημαντική συνάντηση δυνάμεων του χώρου της γνώσης και της δημιουργίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης: ένα φεστιβάλ μάθησης, νέων ιδεών, δημιουργίας νέων δεσμών και συνεργατικής δράσης!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Δείτε επίσης!

Με όραμα τη δημιουργία ενός σχολείου με ευρωπαϊκή διάσταση, ως τόπο κοινωνικής και πολιτικής συνοχής για το παιδί

O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, δέχτηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, στo Μέγαρο της …

Ξενάγηση μαθητών στο Δημαρχείο Χανίων

Ξενάγηση μαθητών στο Δημαρχείο Χανίων Το Δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 29/3/2016, το πρωί, μαθητές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize