Σπάστε το σταυρό – Οι τζιχαντιστές προκαλούν τρόμο με το μήνυμά τους

Οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε ολόκληρο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν επιθέσεις κατά χριστιανών και ελληνορθόδοξων εκκλησιών.

Στο 15ο τεύχος του, το περιοδικό των τζιχαντιστών «Dabiq» καλεί του χριστιανούς να «σπάσουν τον σταυρό» δίνοντας τους δύο επιλογές είτε να ρισκάρουν να σκοτωθούν στον πόλεμο ενάντια στον ISIS είτε να ασπαστούν το Ισλάμ.

Μέσω του περιοδικού, οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές τους να διαπράξουν επιθέσεις σε χριστιανικές εκκλησίες ενώ στο στόχαστρο τους θέτουν τον Πάπα Φραγκίσκο και πρόσωπα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και των Κοπτών.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αναφέρονται επίσης στο συγκεκριμένο άρθρο που καλεί τους τζιχαντιστές να «ακολουθήσουν το παράδειγμα των “λιονταριών” στη Γαλλία και το Βέλγιο, το παράδειγμα του ευλογημένου ζευγαριού στην Καλιφόρνια και των ιπποτών στο Ορλάντο και τη Νίκαια.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το τεύχος 15 του περιοδικού των Τζιχαντιστών DABIQ, με τις απειλές μίσους κατά των Χριστιανών.
 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ…
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς