Τελευταία Νέα

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

astunomia prosfora eidon protis anagkis (2)

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας», στον Εθελοντικό Οργανισμό «Χαμόγελο του παιδιού» και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, παραδόθηκαν προχθές (29.12.2015) και χθες (30.12.2015), από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας», στον Εθελοντικό Οργανισμό «Χαμόγελο του παιδιού» και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, επισκέφθηκε προχθές (29.12.2015) το πρωί την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη και το μεσημέρι της ίδια ημέρας επισκέφθηκε, στο Ηράκλειο, το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχο Νικόλαο Χριστοφάκη, ενώ χθες (30.12.2015) το πρωί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο Εμμανουήλ Γεωργιακάκη, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Χαμόγελο του παιδιού».
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Περράκης επισκέφθηκε, χθες (30.12.2015) κοινωνικές Υπηρεσίες στον Άγιο Νικόλαο, όπου δόθηκαν τα συγκεντρωθέντα είδη.

Στην Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, στο Ηράκλειο καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και σε κοινωνικές Υπηρεσίες στην Σητεία, προσφέρθηκαν, τα συγκεντρωθέντα είδη, από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

astunomia prosfora eidon protis anagkis (3)

astunomia prosfora eidon protis anagkis (1)

astunomia prosfora eidon protis anagkis (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς