Τελευταία Νέα

Προβολή του Μαλεβιζίου στην έκθεση Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση

Συνεχίζοντας την προσπάθεια προώθησης, προβολής και ανάδειξης των πλεονεκτημάτων του Μαλεβιζίου, ο Δήμος συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά στην Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, το διάστημα 2 έως 5 Ιουνίου 2016.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Τουρισμού, Ναυτιλίας & Αιγαίου, των Επιμελητηρίων Κρήτης, της ΚΕΔΕ, δεκάδων Δήμων και Εθνικών Φορέων. Στην έκθεση συμμετέχουν δεκάδες επιχειρήσεις και φορείς, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, γεγονός που αναμένεται να εκτοξεύσει την επισκεψιμότητα σε πολλές χιλιάδων επισκεπτών.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης χωρίζονται σε δύο κυρίως κατηγορίες:

 

– Στους επισκέπτες κοινού, τους ιδιώτες που αγαπούν την Κρήτη, εμπιστεύονται την φημισμένη κρητική διατροφή και επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας απευθείας από τους εκθέτες, αλλά και σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις.

– Στους εμπορικούς επισκέπτες, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη επιχειρήσεων που επισκέπτονται την έκθεση µε στόχο να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας µε Κρητικούς παραγωγούς, μεταποιητές και επιχειρηματίες.

 

Σκοπός της συμμετοχής του Δήμου Μαλεβιζίου, είναι να προβληθούν τα τουριστικά πλεονεκτήματα και οι υποδομές του Δήμου Μαλεβιζίου, οι δυνατότητες εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ιστορία και οι σημαντικές πολιτιστικές δομές (π.χ. Αρχαιολογική Συλλογή Γαζίου, Μουσείο Δ. Θεοτοκόπουλου Φόδελε, Αίθουσα Τέχνης Κλινάκη στο Μάραθος, Δημοτική Βιβλιοθήκη, κ.α.) του Μαλεβιζίου, καθώς και οι συνεταιρισμοί, οι οικοτεχνίες, οι ενώσεις, κλπ που ασχολούνται με την παραγωγή και τυποποίηση παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων και ενδιαφέρονται να ανοίξουν νέες αγορές εκτός Κρήτης.

 

Η συμμετοχή των παραπάνω στην έκθεση, μέσα από το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου γίνεται δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Δήμου Μαλεβιζίου, στο τηλέφωνο 2813400695.

kriti_i_megali_sinantisi_1 kriti_i_megali_sinantisi_2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς