Πολιτικές ανάπτυξης για την δημιουργία θέσεων εργασίας ζήτησε η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των OPEN DAYS 2015 στις Βρυξέλλες

open days bruxelles (2)

Την ανάγκη ενδυνάμωσης της νέας Ευρωπαϊκής πολιτικής για τη «Μακροπεριφέρεια της Αδριατικής – Ιονίου Θάλασσας», ώστε να δημιουργήσει ανάπτυξη κα νέες θέσεις εργασίας ζήτησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Αλεξάκης, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο πλαίσιο των OPEN DAYS 2015, στις Βρυξέλλες.
Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην συγκεκριμένη διοργάνωση, ως η πιο δραστήρια Ελληνική περιφέρεια. Μάλιστα η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής κα. CRETU συνεχάρη και παρότρυνε τη Περιφέρεια Κρήτης για τη δραστηριότητα της, πριν από λίγες, κατά την επίσκεψη της στο Ηράκλειο.
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα Ευρωπαϊκά Θέματα Γιώργος Αλεξάκης, μοναδικός Έλληνας ανάμεσα σε 4 Ιταλούς Περιφερειάρχες της Marche, της Venzia, του Βruzzo, της Puglia και τον Περιφερειάρχη του Ντουμπρόβνικ, αναφέρθηκε στην νέα αναπτυξιακή πρωτοβουλία της Κρήτης για την «Έξυπνη Εξειδίκευση».

open days bruxelles (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize