Πληρωνόταν από το Βενιζέλειο και δούλευε στην.. Αγγλία!

Επί οκτώ περίπου μήνες εμφανιζόταν στα χαρτιά ότι εργάζεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όμως η εργασία του σύμφωνα με πληροφορίες.. μόνο στο Βενιζέλειο δεν ήταν, αφού -αν και πληρωνόταν κανονικά ως γιατρός του νοσοκομείου- η εργασία του ήταν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αγγλία!

Ο λόγος για έναν 36χρονο γιατρό που από τον Αύγουστο του 2015 υποτίθεται ότι εργαζόταν στη Χειρουργική κλινική, πλην όμως μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 που παραιτήθηκε από τη θέση του, ήταν ένας γιατρός ”φάντασμα”.

Προκαταρκτική εξέταση για το θέμα

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δεδομένες και τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τη διοίκηση να έχει ήδη ενεργοποιήσει τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων που μπορεί να συγκάλυπταν τον 36χρονο γιατρό και που εφόσον αποδειχθεί μια τέτοια εξέλιξη, θα έχουν και εκείνοι κυρώσεις.

Αγνοούν ακόμα και το όνομά του

Το θέμα όπως όλα δείχνουν ήρθε στην επιφάνεια, όχι από κάποια έλλειψη που προέκυψε αλλά από την έρευνα που ακολούθησε μετά την παραίτησή του, με ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων να αγνοούν ακόμη και το όνομά του, καθώς δεν τον είχαν δει ποτέ αλλά στα χαρτιά ήταν συνάδελφοι, όπως και στην πληρωμή άλλωστε, αφού ο 36χρονος κάθε μήνα έπαιρνε κανονικά το μισθό του δίχως να παρέχει υπηρεσίες.

Ρεπορτάζ : Ράνια Μωραϊτη

Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς