Τελευταία Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πλήθος κόσμου στην ξενάγηση στο Μουσείο Τυπογραφίας

Πλήθος κόσμου στην ξενάγηση στο Μουσείο Τυπογραφίας – Ξενάγηση στα Ταμπακάρια & τη Χαλέπα στις 22/5/2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 η ξενάγηση στο Μουσείο Τυπογραφίας, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ», που υλοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς του τόπου.
Την ξενάγηση πραγματοποίησαν η υπεύθυνη του Μουσείου, Έλια Κουμή και η Μαρία Μυστακίδου, ενώ σε αυτή παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων, Γεωργία Αποστολάκη – Σαρικάκη.
Σημαντική μάλιστα για την πραγματοποίηση της ξενάγησης ήταν η συμβολή του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, με τη δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων από και προς το Μουσείο.
Στο μεταξύ, την Κυριακή 22/5/2016 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ξενάγηση στα Ταμπακαριά και τη Χαλέπα, από τον αρχιτέκτονα, Ζαχαρία Πιστόπουλο, εκ μέρους του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Χανίων. Σημείο Συνάντησης – Αφετηρία: Πλατεία Έλενας Bενιζέλου, Χαλέπα. Οικία – Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου
Όλες οι ξεναγήσεις του προγράμματος της εαρινής περιόδου ξεκινούν στις 10.30 από τα προκαθορισμένα σημεία συνάντησης. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή των ξεναγήσεων δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς