Περιπέτεια για Γερμανίδα που έκανε διακοπές στην Κρήτη

Ήρθε για διακοπές στην Κρήτη στον 6ο μήνα κύησης χωρίς να φανταστεί ότι το ταξίδι της θα έκρυβε μια επώδυνη περιπέτεια. Ο λόγος για 36χρονη Γερμανίδα τουρίστρια η οποία ενώ διασκέδαζε και χαλάρωνε στο Λασίθι , αισθάνθηκε έντονους πόνους.

Όπως αποδείχθηκε, παρότι η τουρίστρια βρισκόταν μόλις στην 25η εβδομάδα κύησης γεννούσε πρόωρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση. Η εγκυμονούσα μεταφέρθηκε από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο και νοσηλεύεται στη Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ελπίδα για την επιβίωση ενός νεογνού υπάρχει κυρίως μετά 25η εβδομάδα κύησης , οπότε είναι δύσκολο να προβλεφθεί αν υπάρξει θετική εξέλιξη για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όλοι ωστόσο εύχονται να υπάρξουν καλά νέα και να πάνε όλα καλά για την κοπέλα.

Η οικογένεια της τουρίστριας αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η πορείας της υγείας της μητέρας και του παιδιού της, ενώ μέχρι το απόγευμα είχε προκληθεί αναστολή τοκετού από τους γιατρούς.

 

Ταξίδεψε στον 8ο μήνα

Δεν είναι όμως το μόνο περιστατικό αφού πρόσφατα  μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο και μια Αγγλίδα η οποία παρουσίασε αιμορραγία στον 8ο μήνα κύησης ,καθώς δεν φοβήθηκε και δεν είχε ενδοιασμούς να ταξιδέψει στην Κρήτη , παρότι βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς