Τελευταία Νέα

Περιοδεία Διοίκησης της Eurobank στην Κρήτη

eurobank periodeia kriti (1)

Επίσκεψη στην Κρήτη και σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες, πραγματοποίησε κλιμάκιο ανωτάτων στελεχών της Eurobank με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Θεόδωρο Καλαντώνη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Θ. Καλαντώνης, συνοδευόμενος από στελέχη της διοίκησης είχε συναντήσεις στο Ηράκλειο με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αναπτυξιακές προσπάθειες της Περιφέρειας, καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηρακλείου, κ. Γεώργιο Καραντινό. Στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε η διαχρονικά στενή σχέση εμπιστοσύνης της Eurobank με την τοπική κοινωνία και η δέσμευσή της για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν περαιτέρω την τοπική οικονομία και θα αναδείξουν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, συνόδευσαν στην Κρήτη στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δήμος Αρχοντίδης Γενικός Διευθυντής Global Markets & Wealth Management, Σωτήρης Συρμακέζης Γενικός Διευθυντής Group Digital Banking, Αναστάσιος Πανούσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών, Ιάκωβος Γιαννακλής Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων, Γεώργιος Ζήσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Τομεάρχης Καταστημάτων Κρήτης, η κα Ελίνα Νικάκη Διευθύντρια Τραπεζικής Φορέων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και άλλα ανώτερα στελέχη της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πέραν των επαφών με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας με τη συμμετοχή της κας Ελένης Τζέκου Περιφερειακής Διευθύντριας Καταστημάτων ΝΤΤ Βορειοδυτικής Αττικής και Κρήτης και του κ. Νικόλαου Φραγκιαδάκη Περιφερειακού Διευθυντή Καταστημάτων Eurobank στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα καταστήματα της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, η διοίκηση της Eurobank, παρουσία όλων των στελεχών του δικτύου Eurobank και ΝΤΤ, βράβευσε σε ειδική εκδήλωση, τα καταστήματα της Κρήτης που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους το 2015.

Τα βραβεία απένειμαν τα στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας που επισκέφθηκαν το νησί και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τις προοπτικές και τους στόχους για τη νέα χρονιά καθώς και για την προσπάθεια που θα καταβάλλει η Τράπεζα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη στήριξη της κοινωνίας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Θεόδωρος Καλαντώνης εξήρε τις προσπάθειες των στελεχών και επιβράβευσε τις υψηλές επιδόσεις τους σε σημαντικούς τομείς της τραπεζικής λειτουργίας αναδεικνύοντας τη συλλογική προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς, για το τραπεζικό σύστημα, συνθήκες που επικράτησαν την προηγούμενη χρονιά. Παράλληλα, επεσήμανε την καθοριστική συμβολή τους στη δυναμική πορεία της Eurobank όπως αυτή διαμορφώνεται μετά την επιτυχημένη πρόσφατη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, γεγονός που ανέδειξε και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των μετόχων της στις προοπτικές της Τράπεζας.

eurobank periodeia kriti (2) eurobank periodeia kriti (4) eurobank periodeia kriti (3)

Φωτογραφία: Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κος Θεόδωρος Καλαντώνης (δεύτερος από αριστερά), η Περιφερειακή Διευθύντρια Καταστημάτων Κρήτης ΝΤΤ κα Ελένη Τζέκου, κατά την βράβευση του καταστήματος Ηρακλείου Κρήτης, με τον Διευθυντή του Καταστήματος κο Γιώργο Τζανετόπουλο και τα στελέχη του καταστήματος.

 

Φωτογραφία: Πανοραμική όλης της αίθουσας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

 

Φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά):

–          Ιάκωβος Γιαννακλής, Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων

–          Ελίνα Νικάκη, Διευθύντρια Τραπεζικής Φορέων Δημοσίου και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

–          Πάνος Θεοδώρου, Επικεφαλής Τομέα Εμπορικής Ανάπτυξης Εργασιών – Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων

–          Αναστάσιος Πανούσης, Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών

–          Γεώργιος Τσιτσίλιας, Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων

–          Νικόλαος Φραγκιαδάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Κρήτης ERB

–          Ευαγγελία Φακουκάκη, Διευθύντρια Καταστήματος Λ. Δικαιοσύνης ERB

–          Ιωάννης Ρούσσος, Διευθυντής Καταθέσεων

–          Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής Group Digital Banking

–          Γιώργος Τζανετόπουλος, Διευθυντής Καταστήματος Ηρακλείου Κρήτης NTT

–          Θεόδωρος Καλαντώνης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

–          Μάριος Λάμπρου, Διευθυντής Bancassurance

–          Ελένη Τζέκου, Περιφερειακή Διευθύντρια Καταστημάτων Κρήτης ΝΤΤ

–          Γεώργιος Ζήσης, Τομεάρχης Δικτύου Καταστημάτων Κρήτης

–          Δήμος Αρχοντίδης, Γενικός Διευθυντής Global Markets & Wealth Management

 

Φωτογραφία: (από αριστερά προς τα δεξιά): Ο Γενικός Διευθυντής Global Markets & Wealth Management κος Δήμος Αρχοντίδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Κρήτης ERB κος Νικόλαος Φραγκιαδάκης και ο Διευθυντής του Καταστήματος Νέας Αλικαρνασσού ERB, κος Κωνσταντίνος Χαλκιαδάκης με τα στελέχη του καταστήματος κατά τη βράβευση του καταστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς