Δημήτρης Τσαχάκης Πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σωματείο Ρεθύμνου – Βουνό τα καθημερινά προβλήματα

Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σωματείο ΑμεΑ Ρεθύμνου

Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία η 3η Δεκεμβρίου και ενώ βρισκόμαστε σε ανεπτυγμένη κοινωνία του σύγχρονου κόσμου τα προβλήματα στην καθημερινότητά τους φαντάζουν βουνό. Το Ρέθυμνο αποτελεί πόλη-πρότυπο χάρη στη βιώσιμη κινητικότητά της, ωστόσο χρειάζονται βελτιώσεις, αλλά και επεκτάσεις που δρομολογούνται. Όμως υπάρχουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικές δομές και κοινωνικής ένταξης, όπως και σε δομές υποστήριξης της διαβίωσης ΑμεΑ. Ο Πρόεδρος του τοπικού Σωματείου ΑμεΑ, Δημήτρης Τσαχάκης, αναλύει μεταξύ άλλων και το ζήτημα με τις περικοπές των αναπηρικών επιδομάτων, τη λειτουργία των ΚΕΠΑ και του πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.

Δημήτρης Τσαχάκης Πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου
Δημήτρης Τσαχάκης Πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου

aimodosia amea (10)

aimodosia amea (9)

aimodosia amea (8)

aimodosia amea (7)

aimodosia amea (6)

aimodosia amea (5)

aimodosia amea (4)

aimodosia amea (3)

aimodosia amea (2)

aimodosia amea (1)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, που έχει καθιερώσει το σωματείο Ατόμων με αναπηρία στα πλαίσια της Εθνικής ημέρας ΑμεΑ στις 3 Δεκεμβρίου 2015. Η πρωτοβουλία αυτή του σωματείου που έγινε θεσμός σκοπό έχει τη διάδοση και προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά και την ενίσχυση της ομάδας αίματος που διατηρεί.
Το σωματείο ΑμεΑ Ν. Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στη φετινή αιμοδοσία και ιδιαίτερα τον Διοικητή του 547 Α.Μ/Τ.Π κ. Θ. Δρακόπουλο και τους στρατιώτες του που προσέφεραν αίμα, τους φίλους και τα μέλη του σωματείου, αιμοδότες και επίσης το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης για τις υπηρεσίες του.

Το Δ.Σ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς