Ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Ρέθυμνο για Ερντογάν, τηλεόραση και μεγάλα έργα υποδομής της Κρήτης

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από το Ρέθυμνο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, αφού θεωρεί ότι αντί να βρίσκεται σε πολιτική απομόνωση, θα έπρεπε να έρθει σε συνεννόηση με την ΕΕ, για να λάβει ο Ερντογάν το μήνυμα ότι θα έχει κυρώσεις από την Ευρώπη, εάν δε συμμορφωθεί και στείλει νέο κύμα μεταναστών στην Ελλάδα, την ώρα που αμέσως τα hot spots των νησιών θα έπρεπε να αποσυμφορηθούν από αυτά του κεντρικού κορμού της χώρας.

Να μη διαδεχθεί η παλιά διαπλοκή, τη νέα σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο και τις αδειοδοτήσεις, προειδοποιεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, θεωρώντας ότι χρειάζονται κανόνες, ισχυρό ΕΣΡ για να είναι το νέο τηλεοπτικό τοπίο ουσιαστικά και όχι μόνο πολιτικά καλύτερο.

Αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις των περιφερειακών σταθμών, σχολίασε ότι η κυβέρνηση δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και δεν θα έπρεπε να διαταράξει περαιτέρω την ισορροπία της αγοράς που έχει πια περιορισμένα διαφημιστικά έσοδα.

Όσο για τον ΒΟΑΚ, βρίσκεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με ζητούμενο να εξασφαλιστεί εν μέρει η χρηματοδότηση του έργου από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Τέλος, διαψεύδει τις αμφιβολίες περί μη εξεύρεσης χρηματοδότησης για το αεροδρόμιο Καστελίου, αφού στην ουσία αποτελεί τουριστική επένδυση, στη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, την Κρήτη.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Νέα Κρήτη

stauros theodorakis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς