Τελευταία Νέα

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου για το Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης

Στην τελευταία πανηγυρική συνεστίαση μιας άκρως επιτυχημένης Ροταριανής χρονιάς, ο Πρόεδρος του Μουσείου Νίκος Καζαντζάκης κ. Στέλιος Ματζαπετάκης, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την ιστορία, την πορεία, τις δράσεις αλλά και το πρόγραμμα του Μουσείου που κοσμεί όχι μόνο τη Μυρτιά, αλλά ολόκληρη την Κρήτη.

Θέμα της ομιλίας του κ. Στ. Ματζαπετάκη ήταν το «Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης – Η πορεία και η προοπτική του» και πραγματικά καθήλωσε όλους τους παρευρισκομένους με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και τη σημαντική δράση που έχει αναπτύξει.

 

Το παρόν στη συνεστίαση, εκτός από μέλη του Ομίλου, έδωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανώλης Κοκοσάλης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νίκος Καζαντζάκης κ. Απόλλων Καλογερόπουλος, αλλά και ο Βιαννίτικης καταγωγής Ροταριανός από τον Όμιλο των Η.Π.Α. Βόρεια Καρολίνα, Απόστολος Βαρδάκης, ο οποίος και δώρισε στον Πρόεδρο του Ρ.Ο.Η. Μιχάλη Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη το σήμα του Ομίλου, ένα έντυπο με τα 100 χρόνια δράσης του Αμερικάνικου Ομίλου, ενώ αντάλλαξαν και τα σημαιάκια των δύο Ομίλων.

 

Παράλληλα, έγινε και η απονομή του ειδικού σήματος του Διεθνούς Ρόταρυ στους Ροταριανούς – αναδόχους νέων μελών Νίκο Σηφάκη, Μανόλη Φούμη και στον Πρόεδρο Μιχάλη Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη.

Δείτε επίσης!

Η ιστορία, η πορεία και οι προοπτικές του Ελληνικού χρέους, θέμα της συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

  Ο Ροταριανός Μηνάς Παπαδάκης ήταν ο ομιλητής της απλής συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου …

Φάρμακα από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου

Φάρμακα για πολλές και διαφορετικές παθήσεις αξίας μεγαλύτερης των 6.000 €, που συγκεντρώθηκαν από δράσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize