Τελευταία Νέα

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει στην Ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας στο Fort Lauderdale της Φλόριντα

organismos limenos irakliou ekthesi florida

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει στην Ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE CRUISE GLOBAL 2016», η οποία πραγματοποιείται από 14 έως 17 Μαρτίου, στο Fort Lauderdale της Φλόριντα (ΗΠΑ).

Η έκθεση αυτή, θεωρείται σε παγκόσμιο επίπεδο η μεγαλύτερη στο θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα, καθώς λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 800 εκθέτες από 93 χώρες, με την υποστήριξη της «Cruise Lines International Association» και της «FloridaCaribbean Cruise Association».

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εμπλεκόμενοι φορείς στην «αγορά» της κρουαζιέρας και στην ίδια διοργάνωση συνηθίζεται να ανακοινώνονται οι μελλοντικοί σχεδιασμοί και οι στρατηγικές επιλογές των εταιρειών κρουαζιέρας.

Τον Οργανισμό, εκπροσωπούν δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με παρουσία στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), σε συνεργασία με  την Ένωση Λιμένων Ελλάδος ( ΕΛΙΜΕ).

Ο Ο.Λ.Η. έχει ήδη προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με εταιρείες που δραστηριοποιούνται σημαντικά στον τομέα της κρουαζιέρας, με στόχο να προβληθούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, ώστε να ληφθούν υπόψη για τον μελλοντικό τους προγραμματισμό, προσδοκώντας αύξηση του τουρισμού κρουαζιέρας και κατ΄ επέκταση την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize