Τελευταία Νέα

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις της 3ης Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο

Ούτε ένα μήνα μετά την πανεργατική απεργία στις 12 Νοεμβρίου, σήμερα 3 Δεκεμβρίου υποτονική ήταν η συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Μπροστά από το Δημαρχείο Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν τα σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, ενώ στο εργατικό κέντρο οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στο βίντεο, ολόκληρες οι δηλώσεις κάποιων εκ των δρώντων και στις δύο κινητοποιήσεις.

apergia gsee adedy ergatiko kentro (1) apergia gsee adedy ergatiko kentro (2) apergia gsee adedy ergatiko kentro (3) giorgos moniakis giorgos nikolidakis stelios xexakis apergia pame dimarxeio (1) apergia pame dimarxeio (2) apergia pame dimarxeio (3) manousos manousogiannis stathis loukakis

Οι εργαζόμενοι στo Νοσοκομείο, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, δίνουμε μαχητική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη συμμετοχή μας στην σημερινή απεργία.
Συμμετέχουμε στην Ταξική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ γιατί δεν επιτρέπουμε στην κυβέρνηση και στα αρπακτικά, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, να κάνουν πάρτι με τον ιδρώτα μας και εμείς και οι οικογένειες μας να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο!
Σας καλούμε σε αγώνα:
Για να έχει ο λαός αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία-πρόνοια, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση.
Για να ανατρέψουμε τους αντιασφαλιστικούς νόμους.
Για να γίνουν όλες οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία και να μονιμοποιηθούν όλοι όσοι εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Να σταματήσει το αίσχος της απλήρωτης εργασίας. Να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα (εφημερίες, αργίες, νυχτερινά).

Να φύγουν οι εργολάβοι και το προσωπικό που απασχολούν να μονιμοποιηθεί.
Να καλυφτούν οι απώλειες που είχαμε τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια.
Αγωνιζόμαστε για να αποκρούσουμε την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική
Και για να είναι αποτελεσματικός αυτός ο αγώνας, πρέπει να στρέφεται ενάντια στον πραγματικό μας εχθρό, που είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, το κράτος τους, κάθε κυβέρνηση που προωθεί την πολιτική που έχουν ανάγκη για τα κέρδη τους και η Ευρωπαϊκή Ένωση που τους στηρίζει.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!!!!!!!
Ρέθυμνο 3/12/2015
Δασκαλάκης Βασίλειος. Ταμίας του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.