Οδηγός ταξί στη Χερσόνησο δέχθηκε επίθεση από τρεις

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το μεροκάματο για έναν οδηγό ταξί στη Χερσόνησο οποίος έκανε τη συνηθισμένη κούρσα μεταφέροντας τουρίστες χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι θα κινδύνευε η ζωή του.

Στη διάρκεια της διαδρομής βίωσε τον απόλυτο τρόμο αφού οι τρεις αλλοδαποί του επιτέθηκαν.

Μάλιστα τον ξυλοκόπησαν παρά την προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει και ανάστατοι είναι οι συνάδελφοί του που δηλώνουν ότι κάθε μέρα εκτελούν με φόβο ιδιαίτερα τα νυχτερινά δρομολόγια αφού κυκλοφορούν συχνά ύποπτοι πελάτες αλλά και νεαροί που υπό την επήρεια  αλκοόλ επιστρατεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη μαχαίρια ή χρησιμοποιούν τη βία.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Νέα Κρήτη

Επίθεση δέχθηκε ταξιτζής στην περιοχή της Χερσονήσου από τρεις τουρίστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν την κούρσα μεταφοράς τους.

Οι τρεις άνδρες από τη Σερβία επιβιβάστηκαν στο ταξί, προκειμένου να τους μεταφέρει σε περιοχή εντός των ορίων της Χερσονήσου.

Μετά από λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο, που είχαν υποδείξει στον οδηγό του ταξί και μόλις εκείνος τους ζήτησε το αντίτιμο για την κούρσα, άναψαν τα αίματα.

Οι τρεις τουρίστες με χέρια και με πόδια άρχισαν να ξυλοκοπούν τον ταξιτζή, ο οποίος έντρομος δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον ταξιτζή στην κοιλιακή χώρα.

Καταστηματάρχες και διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό, ειδοποιώντας παράλληλα και την αστυνομία.

Τελικά οι τρεις θερμόαιμοι τουρίστες συνελήφθησαν.

Ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς