Τελευταία Νέα

Ξεκινούν οι επετειακές εκδηλώσεις στο Αρκάδι

ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ»

ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

«ΑΡΚΑΔΙ – ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΨΥΧΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΝ

ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑ»

Προς

Τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή λαό

της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

 

 

Αγαπητοί μου πατέρες και αδελφοί,

 

Με το παρόν Εγκύκλιο Σημείωμά μας επιθυμούμε να σας ενημερώσομε ότι ο Σύλλογος Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» διοργανώνει το Σάββατο 10η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, συναυλία με τίτλο «ΑΡΚΑΔΙ – ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΨΥΧΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΑ». Η συναυλία αυτή των Ρεθυμνίων της Αττικής θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 150 ετών από την Αρκαδική Εθελοθυσία του 1866. Σε αυτήν θα συμμετάσχουν η παιδική και νεανική χορωδία, καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, υπό την διεύθυνση του κ. Μίλτου Λογιάδη, καλλιτεχνικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Επίσης, θα παρουσιασθεί θεατρικό δρώμενο από την ηθοποιό κ. Δανάη Καλαχώρα-Φιλιώτου σε σκηνοθεσία του κ. Ιωάννη Μαράκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όσους επιθυμούν να προσέλθουν.

Προτρέπομε όλους να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση αυτή των Ρεθυμνίων της Αττικής, η οποία θα μας εισαγάγει στο κλίμα και το πνεύμα των Επετειακών Εκδηλώσεων της 150ετηρίδος του Αρκαδικού Ολοκαυτώματος, οι οποίες θα κορυφωθούν την 8η Νοεμβρίου 2016 στο Αρκάδι μας με την υψηλή παρουσία του Εξοχωτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας και σε αυτήν την πρόσκληση της Τοπικής μας Εκκλησίας και σας ευχόμαστε από καρδιάς κάθε ευλογία του Θεού στη ζωή και στα έργα σας με την ευκαιρία της εισόδου μας στο Νέο Εκκλησιαστικό Έτος.

Με πατρικές ευχές και πολλή αγάπη

Ο Μητροπολίτης

Ο Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος

Ἀπό τήν Ἱερά Μητρόπολη Ρεθύμνης καί Αὐλοποτάμου

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κεκλεισμένων των θυρών και σε ραδιοφωνική μετάδοση ο Ακάθιστος Ύμνος στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ  …

Ρέθυμνο – Ραδιοφωνικά θα μεταδοθεί η Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου από τον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize