Με «Νότιους Άνεμους» καλωσόρισαν την χρονιά στο Διαβάζω για τους Άλλους

diavazo gia tous allous

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου – 30 Ιανουαρίου 2016 – στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου η 4η συνάντηση εθελοντών του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού Δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους» υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι εθελοντές που απαρτίζουν τον οργανωτικό τομέα του Δικτύου στην πόλης μας, ενημέρωσαν παλιούς και νέους εθελοντές για τις νέες δράσεις που ετοιμάζουν αλλά διασκέδασαν και με τους Νότιους άνεμους να… «Τραγουδούν για τους Άλλους».

Το εθελοντικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους», ανακοίνωσε τις 2 νέες πόλεις που με την είσοδο του 2016 ξεκίνησαν να αναπτύσσουν δυναμικά τις δράσεις τους, τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.  Ανακοίνωσε νέες συνεργασίες με φορείς και εκδοτικούς οίκους, ευχαρίστησε τους «παλιούς» εθελοντές για την συνεισφορά τους και κάλεσε τους νέους εθελοντές να αναλάβουν δράση.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας με την Υπεύθυνη ανάπτυξης του Δικτύου για ολόκληρη την Κρήτη, κα Μαρία Καραβασίλη να βρίσκει το φλουρί και την πρόεδρο του Δικτύου, κα Αργυρώ Σπυριδάκη, να την προκαλεί για διπλασιασμό των στόχων για το 2016.

Με σύνθημα «Για να ακούνε με μάτια μας και να διαβάζουν με τη φωνή μας» το Δίκτυο «Διαβάζω για τους άλλους» προγραμματίζει να φτάσει σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πρόσβαση ή αδυνατεί να διαβάσει μόνος του ένα βιβλίο σε κάθε γωνιά του νησιού αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο δράσης εντάσσεται και η συναυλία που έδωσαν αμέσως μετά την κοπή της πίτας, οι Νότιοι Άνεμοι, με δωρεάν είσοδο και προαιρετική εισφορά ώστε να συγκεντρωθούν οι πόροι για την δημιουργία του πρώτου studio ηχογράφησης στο Ηράκλειο.

Το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Ηρακλείου για την θερμή υποστήριξη.  Τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όλους του καινούριους εθελοντές, τους ήδη εγγεγραμμένους που ήρθαν έτοιμοι να στηρίξουν τις μελλοντικές δράσεις του Δικτύου, αλλά και το συγκρότημα «Νότιο Άνεμοι» που τραγούδησαν δωρεάν στην εκδήλωση.

Τέλος, το «Διαβάζω για τους Άλλους» ευχαριστεί τους χορηγούς που συνέδραμαν με κάθε δυνατό τρόπο ώστε η 4η συνάντηση εθελοντών του «Διαβάζω για τους Άλλους» να στεφθεί με επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς