Τελευταία Νέα

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Μείωση χρεώσεων (roaming) για τα κινητά τηλέφωνα από το 2016 και κατάργησή τους από το 2017

manolis kefalogiannis

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την ψήφιση από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της μείωσης των χρεώσεων περιαγωγής (roaming) για τα κινητά τηλέφωνα από το 2016 και κατάργησή τους από το 2017, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις τηλεπικοινωνίες, μειώνοντας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση τις τιμές των χρεώσεων περιαγωγής (roaming) για τα κινητά τηλέφωνα από το 2016 και καταργώντας τες από το 2017 και βελτιώνοντας έτσι το επίπεδο ζωής των Ευρωπαίων Πολιτών.

Με αυτή τη σημαντική εξέλιξη καταργούνται οι χρεώσεις περιαγωγής για κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων κειμένου και χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου (mobile internet) στο εξωτερικό εντός της ΕΕ.

Ένα κόστος-φόβητρο που επιβάρυνε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες όταν επισκέπτονταν μία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους στερούσε εν πολλοίς τη δυνατότητα επικοινωνίας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι πρωτοβουλίες του σε όλα τα επίπεδα θα έχουν πλέον σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση και στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των Ευρωπαίων. Όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές με πνεύμα συνεργασίας οφείλουμε να συμβάλλουμε θετικά σε αυτό».

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πάρτε μέρος στην έρευνα «Screen Addiction» αν θεωρείτε ότι οι οθόνες έχουν κυριεύσει την ζωή σας

Screen Addicted? Βαρεθήκατε να βλέπετε τους φίλους σας συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι; Εκνευρίζεστε …

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το dark mode του Facebook Messenger με αποστολή ενός emoji

Μετράμε κάτι ελάχιστους μήνες από τον περασμένο Οκτώβριο όπου το Facebook είχε πει ότι θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize