Τελευταία Νέα

Λόγω της χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές των Χανίων οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα

xania xionia

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι, λόγω της χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές των Χανίων, η οποία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες μέρες, οι αρμόδιες υπηρεσίες – η Δ/νση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας – της Π.Ε. Χανίων βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν.
Χειριστές και μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και ιδιωτών, βρίσκονται σε επιφυλακή για να παρέμβουν στο κεντρικό επαρχιακό δίκτυο και συγκεκριμένα :
· στο δρόμο Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρα
· στο δρόμο Βρύσσες – Χ. Σφακίων
· στο δρόμο Φουρνέ – Λάκκοι – Ομαλός
· στο δρόμο Αλικιανό – Πρασέ – Ροδοβάνι
αλλά και οπουδήποτε υπάρξει ανάγκη σε σημεία του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους.

Επίσης η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνιστά στους οδηγούς, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους τις επόμενες ώρες, όπως και κατά την διάρκεια αιχμής των φαινομένων, ώστε να διευκολυνθούν οι εργασίες εκχιονισμών και να αποφευχθούν φαινόμενα εγκλωβισμών. Όσοι ταξιδέψουν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης και, πριν το ταξίδι τους, να συμβουλεύονται την πρόγνωση του καιρού και τυχόν περιορισμούς στην κυκλοφορία από την ΕΛ.ΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς