Τελευταία Νέα

Κρατική αναλγησία σε ΑμεΑ

Ο άνθρωπος αυτός διατηρεί επιχείρηση εστίασης στην παραλία του Ρεθύμνου η οποία μάλιστα άνοιξε όχι μόνο στην καρδιά της παραλιακής οδού, αλλά και στην καρδιά της οικονομικής κρίσης. Τα βγάζει όμως πέρα, δεν έχει παράπονο. Το παράπονό του είναι όχι ότι τυγχάνει να έχει κάποια αναπηρία που όσο να’ναι του δυσχεραίνει τη διαβίωση, αλλά ότι δεν χαίρει των ελάχιστων δικαιωμάτων που έχει προβλέψει ο Έλληνας νομοθέτης.

Ποιό είναι αυτό;

Ενώ ο άνθρωπος έχει τα ειδικά σήματα μπρος και πίσω στο όχημά του, σήματα που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για όχημα που εξυπηρετεί άνθρωπο με κάποιας μορφής αναπηρίας, ε λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να λαμβάνει συνεχώς κλήσεις από κάποιο αρμόδιο σώμα που δε σέβεται το σώμα του ανθρώπου αυτού.

Έλαβε και σήμερα διαβεβαιώσεις ότι: “θα κοιτάξουν το πρόβλημά του” κι έτσι το θέμα δεν παίρνει τουλάχιστον προς το παρόν κάποια παραπάνω έκταση.

Ευχόμαστε να μην χρειαστούν πιο δυναμικές παρεμβάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να βρει ο άνθρωπος αυτός το αυτονόητο δίκιο του.

mple karta amea (1) mple karta amea (2)

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Αξιοποίηση και ανάδειξη του αμμώδους τμήματος της παραλίας

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης, της 7/8/2020, κλήθηκαν και παραστάθηκαν …

Ρέθυμνο – Τοποθετήθηκε εκ νέου το SEATRAC στην παραλία

Ο φετινός έντονος κυματισμός από τους ισχυρούς ανέμους είχε παρασύρει το σύστημα Επανατοποθετήθηκε το σύστημα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize