Τελευταία Νέα

Και στα Κεραμειά δωρεάν ξεναγήσεις!

kerameia xenagiseis dimou xanion

Επέκταση του προγράμματος ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων στην Δ.Ε. Κεραμειών

Οι τρόποι της αύξησης της επισκεψιμότητας στην περιοχή των Κεραμειών αλλά και η αποκατάσταση της εικόνας και η μελλοντική χρήση του τουριστικού περιπτέρου στο Ψυχρό Πηγάδι, απασχόλησαν τη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χανίων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μαράκης περιστοιχιζόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και επιστημονικούς συνεργάτες συνομίλησε με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και εκπροσώπους Πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής των Κεραμειών.

Όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση, η εν λόγω περιοχή έχει ήδη ενταχθεί στο γενικότερο σχεδιασμό του προγράμματος «Γνωρίζοντας το Δήμο μου» και αναζητούνται περαιτέρω διαδρομές και φυσικές καλλονές που θα μπορούσαν να καταστούν επισκέψιμες.

Παράλληλα στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης αναζητήθηκαν τρόποι αξιοποίησης του περιπτέρου στο Ψυχρό Πηγάδι μετά την αποκατάσταση των ζημιών για τις οποίες έχει προβλεφθεί ειδικό κονδύλι μέσω του Τεχνικού Προγράμματος του 2016.

Είναι η δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιείται για την περιοχή των Κεραμειών. Παρόμοιες συναντήσεις θα γίνουν και για άλλες περιοχές του Δήμου στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για ανάπτυξη όλων των περιοχών του Καλλικρατικού Δήμου Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize