Τελευταία Νέα

Καθαρίζουμε ΟΛΗ μαζί!

Το προηγούμενο Σάββατο 04 Ιουνίου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος με πρωτοβουλία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και συνδιοργανωτή τον Ο.Λ.Η., πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση επιχείρησης καθαρισμού, φροντίδας και συντήρησης των υποδομών χερσαίου αλλά και θαλάσσιου τμήματος του λιμένος Ηρακλείου με το σύνθημα «Καθαρίζουμε ΟΛΗ μαζί!».
Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετείχαν το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, ο Σύνδεσμος Μονίμων Εργατών Λιμένος Ηρακλείου, το Τμήμα Μελετών και Συντήρησης Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου, καταδυτικά συνεργεία, φιλοζωικά σωματεία και πλήθος κόσμου σε μια προσπάθεια καθαρισμού της περιοχής από απορρίμματα, καθαρισμός του βυθού Ενετικού λιμένα φύτευσης καλλωπιστικών φυτών, απομάκρυνσης συνθημάτων, βάψιμο χώρων καθώς και άλλων παρόμοιων δράσεων στην κατεύθυνση αυτή.
Η εκδήλωση αυτή είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει την συνείδηση των πολιτών για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα η προστασία της θάλασσας και των ακτών μας είναι ζήτημα που αφορά όχι μόνο στους φορείς αλλά στην κοινωνία στο σύνολό της, είναι ζήτημα παιδείας και απαιτεί ευθύνη ατομική αλλά και συλλογική ώστε να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη της ποιότητας ζωής μας.
Ευχαριστούμε όλους του φορείς και τους πολίτες που συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία της δράσης και δεσμευόμαστε ότι η εκδήλωση αυτή ήταν μόνο η αρχή.
ΟΛΗ Α.Ε.

organismos limenos irakliou katharismos (3) organismos limenos irakliou katharismos (2) organismos limenos irakliou katharismos (1) organismos limenos irakliou katharismos (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς