Τελευταία Νέα

Θερμή υποδοχή στον Σταύρο Θεοδωράκη από τους Ανωγειανούς

Τα Ανώγεια στο Ρέθυμνο ήταν ο τελευταίος σταθμός του Σταύρου Θεοδωράκη κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη, με τους ντόπιους να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Ο δήμαρχος του ορεινού μαρτυρικού δήμου, Μανώλης Καλλέργης του δώρισε μια βούργια παραδοσιακή ως εναλλακτική στο σακίδιο που συνηθίζει να έχει μαζί του, υπενθυμίζοντάς του τα προβλήματα των ορεινών δήμων εξαιτίας υποστελέχωσης και έλλειψης πόρων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έθεσε ως πρώτο θέμα της Κρήτης να αποκτήσει μέσω της ΕΕ τον ΒΟΑΚ που μας πρέπει ενώ επέρριψε βολές κατά της κυβέρνησης για ψευδή προς τους Κρητικούς και όλους τους Έλληνες.

Το Ποτάμι θα καταψηφίσει ό,τι έχει σχέση με φόρους και θα στηρίξει μόνο όσα αφορούν ανάπτυξη και προστασία από πλειστηριασμούς εξαιτίας κόκκινων δανείων. Θα ζητήσει πολιτικές συμμαχίες από δυνάμεις της κοινωνίας και όχι πολιτικές δυνάμεις ανθρώπων που δεν έχουν εργαστεί στη ζωή τους.

Μετά το δημαρχείο Ανωγείων ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε τον ξενώνα που έχουν βρει καταφύγιο ανήλικα προσφυγόπουλα και μίλησε στο κοινό στην αίθουσα Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Νέα Κρήτη

anogeia potami theodorakis (1) anogeia potami theodorakis (2) anogeia potami theodorakis (3) anogeia potami theodorakis (4) anogeia potami theodorakis (5) anogeia potami theodorakis (6)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς