Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση των δήθεν «αντιεξουσιαστών», στα γραφεία της, γράφοντας εμετικά συνθήματα το μεσημέρι του Σαββάτου

kke

Για άλλη μια φορά με τις πράξεις τους δείχνουν ότι δρουν ως δεκανίκι του καπιταλιστικού συστήματος που δήθεν αντιπαλεύουν, αξιοποιώντας τις πιο βρώμικες μεθόδους  και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο βασικός τους αντίπαλος είναι οι κομμουνιστές και η οργανωμένη  πάλη του λαού σε κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής.

 

Ιδιαίτερα λίγες μέρες πριν την απεργία της 3 Δεκέμβρη, με τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες δίνουν χέρι βοηθείας στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στο κεφάλαιο, την ΕΕ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που θέλουν να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στο κίνημα και να εξασφαλίσουν την συναίνεση του λαού, μπροστά στη σφαγή που του ετοιμάζουν με το ασφαλιστικό τερατούργημα και τα υπόλοιπα αντιλαϊκά μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση τις επόμενες μέρες.

 

Δηλώνουμε ανεπιφύλακτα σε αυτούς και τους «καθοδηγητές» τους, ότι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα τρομοκρατήσουν και θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών, πλανώνται πλάνην οικτράν.

 

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία του νομού μας να καταδικάσουν τέτοιες πρακτικές, που έχουν στόχο το λαϊκό κίνημα και όχι μόνο το ΚΚΕ. Να απαντήσουν με λαϊκή οργάνωση και μαζική συμμετοχή στην Απεργία και την Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ τη Πέμπτη 3 Δεκέμβρη στο Δημαρχείο στις 10:00 το πρωί.

 

 

Ρέθυμνο 30-Νοέμβρη-2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς