Η απάντηση Βάμβουκα στις δηλώσεις Παπαδογιάννη

keraunos

Απάντηση Δημάρχου Χανίων στις δηλώσεις του κ. Παπαδογιάννη

«Τελευταία, είθισται διάφοροι μεταξύ των οποίων και ο κος Παπαδογιάννης να καταφέρονται κατά της Δημοτικής Αρχής με τρόπο μηδενιστικό.
Ειδικότερα ο κος Παπαδογιάννης ο οποίος έχει ασκήσει διοίκηση στο Δήμο Χανίων θα περιμέναμε να είναι τουλάχιστον πιο προσεκτικός σε όσα λέει.
Καταγγέλλει την παρούσα Δημοτική Αρχή μεταξύ άλλων για το πρόβλημα του κυκλοφοριακού που δεν έλυσε στον ενάμιση χρόνο της θητείας της, ξέχασε όμως ότι αυτός είχε την ευθύνη του για οκτώ χρόνια και δεν έκανε τίποτα για την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης.

Επίσης σχετικά με την επιτυχία της Δημοτικής Αρχής να εξασφαλίσει πόρους μισού εκατομμυρίου ευρώ για την αγορά του κτιρίου της οδού Τζανακάκη, αντί να προσπαθεί να την απαξιώσει, θα ήταν πιο ειλικρινές εκ μέρους του να εξηγήσει στους Δημότες που τον ψήφισαν, πότε εξέφραζε το σωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτός και η παράταξή του;

Το 2014 που υποστήριζε με θέρμη και υπερψήφιζε την πρόταση του Δημάρχου για την αγορά του κτιρίου ή το 2015 που εκφράστηκε με τα χειρότερα λόγια και ψήφισε αρνητικά για τη δημιουργία της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Δυστυχώς κατατάσσει όπως φαίνεται τον εαυτό του στους ασκούντες ανέξοδη αντιπολίτευση με στόχο την πολιτική εκμετάλλευση.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι ανοικτή στην κριτική και το διάλογο και δείχνει με τον τρόπο της ότι παραμένει συνεπής στο σχεδιασμό και το έργο που έχει αναλάβει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς