Εφαρμογή σχεδίου πόλης και ασφαλτόστρωση – ανάσα για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στο Γάζι

asfaltostrosi gazi

Τις εργασίες μιας πολύ σημαντικής παρέμβασης στο κέντρο του Γαζίου, στην ανώνυμη οδό που πρόσφατα είχε διανοιχθεί από τη Δημοτική Αρχή και ενώνει τις οδούς Καμαριώτη όπου βρίσκεται το Γυμνάσιο Γαζίου και την οδό Ελευθερίας όπου βρίσκεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Ο συγκεκριμένος δρόμος μήκος περίπου 400 μ. διανοίχθηκε από τη Δημοτική Αρχή κατά τη διαδικασία εφαρμογής του σχεδίου πόλεως και ασφαλτοστρώθηκε από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, δίνοντας διέξοδο στο καθημερινό κυκλοφοριακό φόρτο που υπήρχε στην περιοχή, ειδικά στις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι αναγκαίες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, με στόχο τη βέλτιστη κυκλοφοριακή ροή των οχημάτων στην περιοχή.

 

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώσαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο στην καρδιά του Γαζίου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και των γονέων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών του δημοτικού και του γυμνασίου μας. Μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης μας και ικανοποιεί ένα πολύχρονο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων του Γαζίου. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες αναβάθμισης και παρά το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον μέσα στο οποίο επιχειρούμε, αισιοδοξώ ότι με σωστό προγραμματισμό, μεθοδικότητα και πολύ δουλειά, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών, αιρετά και υπηρεσιακά, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που για μια ακόμα φορά κατάφεραν».

 

Τον Δήμαρχο συνόδευε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός και η προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας Ρένα Παπαδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς