Εργασίες στην παραλία και στον περιφερειακό δρόμο με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ergasiesperiferiakos paralia anaplasi (1)

Για τις επόμενες 5 ημέρες απαγορεύεται η διέλευση ιδιωτικών οχημάτων από τον περιφερειακό δρόμο του Ρεθύμνου, την οδό Κεφαλογιάννηδων για εργασίες ασφαλτόστρωσης. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Υπηρεσιών και Μνημείων, Μίνως Αλεφαντινός, τονίζει ότι εκ περιτροπής θα γίνεται η κυκλοφορία των φορτηγών και των τουριστικών λεωφορείων από και προς το λιμάνι πότε από το ένα και πότε από το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Μίνως Αλεφαντινός Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων - Υπηρεσιών και Μνημείων
Μίνως Αλεφαντινός Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Υπηρεσιών και Μνημείων

Δύο μέρες θα διαρκέσει η απόξεση της παλιάς ασφάλτου και μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα έχει στρωθεί η νέα άσφαλτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιτρέπεται και η διέλευση των αυτοκινήτων τροφοδοσίας, ενώ αν υπάρξει ανάγκη, θα πρέπει να υπάρχει πρώτα σχετική ενημέρωση.

Την ίδια ώρα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 1 μήνα θα ισχύσουν και στην παραλιακή οδό, από το κτίριο Δελφίνι μέχρι την οδό Ελευθερίας, όπου τα αυτοκίνητα θα κινούνται μόνο προς απομάκρυνση από το κέντρο της πόλης, για να ολοκληρωθεί και το τελευταίο τμήμα της ανάπλασης προς τα δυτικά.

ergasiesperiferiakos paralia anaplasi (3) ergasiesperiferiakos paralia anaplasi (2) ergasiesperiferiakos paralia anaplasi (6) ergasiesperiferiakos paralia anaplasi (5) ergasiesperiferiakos paralia anaplasi (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize