Τελευταία Νέα

Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου: Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στην νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στην νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη!

Η Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου καταγγέλλει την νέα επέμβαση που σχεδιάζεται στη Λιβύη από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους . Απαράβλεπτες είναι οι ευθύνες της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ η οποία δίνει γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών για να δρουν ανενόχλητοι με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων με μόνο θύμα τους λαούς .
Εκείνοι που δημιούργησαν και εξέθρεψαν τους τζιχαντιστές δεν είναι άλλοι από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους που τώρα μιλούν για την «αντιμετώπισή» τους. Η δήθεν «υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχει κατ’ επανάληψη χρησιμοποιηθεί από τους ιμπεριαλιστές δημίους ως πρόσχημα για τη δικαιολόγηση των πολέμων.
Τα ερωτήματα στα οποία οφείλει να δώσει άμεση και καθαρή απάντηση η κυβέρνηση σχετίζονται με τα σχέδια για νέα επέμβαση, το ρόλο της βάσης της Σούδας, τους στόχους της ΝΑΤΟικής άσκησης “Phoenix Express 2016” στην περιοχή και την ελληνική ΝΟΤΑΜ προς τους πιλότους.
Φέρει βαρύτατες ευθύνες εάν προτίθεται να σύρει τη χώρα μας σε ένα ακόμη μακελειό στη Λιβύη για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων βάζοντας σε κίνδυνο το λαό μας και βοηθώντας στο να κλιμακωθεί η επίθεση σε βάρος των λαών της περιοχής .
Σε αυτούς τους κινδύνους μόνη αποτελεσματική απάντηση είναι η ένταση και η μαζικοποίηση της πάλης για την αποτροπή οποιαδήποτε ελληνικής συμμετοχής σε νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη!

Όχι στην χρήση της Βάσης της Σούδας η οποιασδήποτε άλλης βάσης η στρατηγείου που βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος για τις ανάγκες της νέας επέμβασης!

Δείτε επίσης!

Τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον – Kατέβηκε το tweet για το Ορούτς Ρέις

Η πρεσβεία της Τουρκία στις ΗΠΑ ανακοίνωσε με tweet την έναρξη σεισμικών ερευνών, την ώρα …

ΗΠΑ – Κορονοϊός – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με πάνω από 1.100 νεκρούς και 70.000 κρούσματα

Οι ΗΠΑ κατέγραψαν χθες Παρασκευή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πάνω από χίλιους εκατό θανάτους και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize