Τελευταία Νέα

Ελούντα: Ήταν και παραμένει η πρωτεύουσα του τουρισμού στην Κρήτη!

Domes of Elounda:Με σφραγίδα κορυφαίας πολυτέλειας από τα World Travel Awards

Με δύο σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η εταιρία Ledra Hotels and Villas SA στο πλαίσιο των World Travel Awards, που αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό απονομής βραβείων και διακρίσεων στον κλάδο του τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός World Travel Awards για 22η δεύτερη φορά τίμησε τους πρώτους της τουριστικής βιομηχανίας συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών διεθνών δικτύων ενημέρωσης.
Πιο συγκεκριμένα το Domes of Elounda, The Exclusive Destination, σε ειδική τελετή το Σάββατο 5/9 στο Forte Village Resort στη Σαρδηνία, ενώπιον 250 κορυφαίων στελεχών του κλάδου, κέρδισε δύο εθνικές διακρίσεις. Βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως το κορυφαίο, στην Ελλάδα, Πολυτελές Ξενοδοχείο με Σουίτες (Leading Luxury All Suite Hotel), αλλά και ως το κορυφαίο Ξενοδοχείο με Σουίτες (Leading All Suite Hotel).
«Είμαστε περήφανοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γνωρίζουμε αυτές τις διακρίσεις. Η διαρκής, εντατική και χωρίς εφησυχασμό προσπάθεια, η ομαδική δουλειά και η έμφαση στην καινοτομία μας έδωσε αυτό το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τμήμα πωλήσεων, τη διοίκηση και τους εργαζομένους της μονάδας για τη διασφάλιση υψηλού δείκτη ικανοποίησης πελατών, αλλά και της πορείας των κρατήσεων» σημείωσε κατά την απονομή των βραβείων στο Forte Village Resort στη Σαρδηνία ο Δρ. Γιώργος Σπανός, αντιπρόεδρος της Ledra Hotels and VillasSA.
Σημειώνεται ότι το 2014, σε ειδική τελετή των τουριστικών «Όσκαρ», όπως χαρακτηρίζονται τα World Travel Awards, που είχε, μάλιστα, γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ξενοδοχείο Domes of Elounda είχε και πάλι τιμηθεί ως «Leading All Suite Hotel» της χώρας.

«Η Λήδρα Ξενοδοχειακή, για δύο δεκαετίες με συνέπεια, επενδύει της στον τουρισμό, εκτιμώντας ότι ο κλάδος αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα. Για μας όγκος επενδύσεων και ποιότητα στη διαμόρφωση του παρεχόμενου προϊόντος πάνε μαζί» αναφέρει ο κ. Σπανός και τονίζει ότι «η επόμενη χρονιά για την εταιρία θα είναι γεμάτη προκλήσεις και νέους στόχους. Με επενδύσεις, έμφαση την καινοτομία προσπαθούμε να δώσουμε δυναμική ποιότητας σε προορισμούς στην Κρήτη, δημιουργώντας δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, για νέα παιδιά, αποφοίτους των σχολών της χώρας, αλλά και έμπειρα στελέχη, σε μια εποχή όπου η τόνωση της απασχόλησης είναι μεγάλο ζητούμενο».

Σημειώνεται ότι επενδύσεις του Ομίλου Ledra Hotels and Villas SA στο Domes of Elounda και ξεπέρασαν το 2014 τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά στην Ελούντα, όπου η εταιρία διαθέτει SentidoElounda Blu ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια.

 

domes of elounda (2) Domes of Elounda 14 domes of elounda (10) domes of elounda (9) domes of elounda (8) domes of elounda (7) domes of elounda (6) domes of elounda (5) domes of elounda (4) domes of elounda (3) domes of elounda (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize