Τελευταία Νέα

Δωρεά του Συλλόγου Ξενοδόχων, εις μνήμην Τάσου Μαγιάφα, στο νοσοκομείο

Οι άνθρωποι φεύγουν, όμως αφήνουν πίσω τους, τους ανθρώπους που τους αγάπησαν σε όλα τα επίπεδα, σπίτι, δουλειά, οικογένεια, φίλοι και συγγενείς. Ο Τάσος Μαγιάφας έφυγε μετά από άοκνη προσφορά ετών στον τουριστικό κλάδο και την κοινωνία. Οι φίλοι και συνεργάτες του, στη μνήμη του, δώρισαν βασικά και απαραίτητα είδη στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου έχει πλούσια κοινωνική δράση να επιδείξει και κατά το παρελθόν, όπως και τώρα που όσα είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του Συλλόγου, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, έτσι και αύριο και για όσο η κοινωνία το χρειάζεται.

Είναι ντροπή εν έτει 2015 να χρειάζεται εθελοντική προσφορά το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να παραμείνει βιώσιμο. Θα ήταν όμως ακόμη πιο επονείδιστο να μην υπήρχε το ενδιαφέρον της κοινωνίας για τον συνάνθρωπο που χρειάζεται νοσηλεία στο μοναδικό δευτεροβάθμιο ίδρυμα υγείας στο νομό..

prosfora xenodoxon nosokomeio (4) prosfora xenodoxon nosokomeio (14) prosfora xenodoxon nosokomeio (13) prosfora xenodoxon nosokomeio (12) prosfora xenodoxon nosokomeio (11) prosfora xenodoxon nosokomeio (10) prosfora xenodoxon nosokomeio (9) prosfora xenodoxon nosokomeio (7) prosfora xenodoxon nosokomeio (6) prosfora xenodoxon nosokomeio (5)

Μανώλης Τσακαλάκης Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου
Μανώλης Τσακαλάκης Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου
Γιώργος Φραγάκης Ξενοδόχος
Γιώργος Φραγάκης Ξενοδόχος
Νίκος Ξυπολυτάς Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου
Νίκος Ξυπολυτάς Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize