Τελευταία Νέα

Δημήτρης Λελεδάκης: Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εργαζομένους του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου μας

leledakis

Ευχαριστήριο για το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εργαζομένους του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου μας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στις αυξημένες ανάγκες ευπρεπισμού και αποκατάστασης της καθαριότητας της πόλης μας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών κορύφωσης των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Είναι γεγονός ότι τόσο κατά την προετοιμασία των καρναβαλικών εκδηλώσεων όσο και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής τους οι εργαζόμενοι στα Τμήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, είναι επιφορτισμένοι με αυξημένα καθήκοντα τα οποία υπηρέτησαν, και φέτος, με εργατικότητα και συνέπεια.

Ειδικά όμως το τριήμερο που προηγήθηκε, με κορύφωση την ημέρα της Παρέλασης Ομάδων & Αρμάτων του Καρναβαλιού μας, που η πόλη μας πλημμύρισε από κόσμο αλλά και από …βροχή, οι εργαζόμενοι κατέθεσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό, απομακρύνοντας, αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, όλα τα απορρίμματα, παραδίδοντας την πόλη μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, και πάλι καθαρή στους δημότες κι επισκέπτες μας.

Με τη βεβαιότητα ότι η συνδρομή των εργαζομένων στη Διεύθυνση Καθαριότητας & Πρασίνου στη θετική εικόνα που αποκόμισαν οι επισκέπτες μας για το Ρέθυμνο, είναι απτή και αδιαμφισβήτητη, τους ευχαριστώ από καρδιάς, τους συγχαίρω για την ακεραιότητα και την ευσυνειδησία τους κι εύχομαι σε όλους καλή Σαρακοστή!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ & ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Το ευχαριστώ για την κατάσβεση της φωτιάς και τη διάσωση του δάσους στον Άγιο Ιωάννη του δήμου Αγίου Βασιλείου

Για άλλη μια φορά αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που συμμετείχαν στη κατάσβεση πυρκαγιάς …

Ρέθυμνο – Συγκλονίζει η 11χρονη Ευηνίκη Καλομοίρη για το φονικό στα Ανώγεια με το μήνυμά της

Η μαντινάδα της μικρής Ευηνίκης Καλομοίρη για ομόνοια Στις δύσκολες καταστάσεις και συγκυρίες το αγνό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize