Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μέσα σε λίγες μέρες κοντά στο Μπαλί

ekab

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών με αίμα βάφτηκε ξανά ο ΒΟΑΚ στο ύψος της Παναγιάς του Χάρακα κοντά στο Μπαλί Μυλοποτάμου. Η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ένας Γερμανός να μεταφερθεί νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ένας ακόμα Γερμανός να είναι σοβαρά τραυματισμένος με πολλαπλά τραύματα σε θώρακα και κοιλιά και μια Γερμανίδα να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι ηλικίες των 3 Γερμανών εκτιμώνται στα 60 με 70 έτη.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τα αίτια: Το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω βροχής, η ηλικία του οδηγού αιτιολογεί ενδεχόμενη ζάλη, ενώ θα πρέπει να εξεταστούν και τα λάστιχα, όπως και τα φρένα του αυτοκινήτου.

Η Τροχαία ΒΟΑΚ έχει επιληφθεί του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, ενώ εγείρονται ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι αξιόμαχο το νοσοκομείο του Ρεθύμνου για σοβαρά, έκτακτα περιστατικά λόγω έλλειψης προσωπικού και εξαιτίας του κλεισίματος 3 κλινών στη ΜΕΘ. Ο διοικητής ωστόσο του ΓΝΡ, Νίκος Ξυπολυτάς, καθησυχάζει, αναφέροντας ότι το νοσοκομείο στέκεται όρθιο και σε κάθε περίπτωση συνεπικουρείται από τα νοσοκομεία των γειτονικών νομών, όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Νίκος Ξυπολυτάς Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου
Νίκος Ξυπολυτάς Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize