Τελευταία Νέα

Γιώργος Σταθάκης: “Θα ληφθεί υπόψη η πρόταση των Δημάρχων της ΠΕΔ Κρήτης σχετικά με την νέα ΚΥΑ για τις παραλίες, καθώς και δημιουργία Μητρώου Πιστοποιημένων Μηχανικών για την υλοποίηση των έργων του νέου ΕΣΠΑ”

« Επίσκεψη Υπουργού  Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ.Γεωργίου Σταθάκη  στο Δήμο Πλατανιά »  

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το  Δήμο Πλατανιά επισκέφθηκε  σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κος Σταθάκης .

Κατά την επίσκεψη έγινε εκτενής συζήτηση με το Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλανδράκη για τους τρόπους ολοκλήρωσης των  έργων που χρηματοδοτούνται  από Ευρωπαϊκούς Πόρους ( ΕΣΠΑ, ΟΠΑΑΧ, LEADER κλπ) και τα οποία υλοποιούνται αυτή την περίοδο.

Υπήρξε δέσμευση από την πλευρά του Υπουργού ότι θα  γίνει κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση τους, με δεδομένο ότι αναγνώρισε  την μεγάλη αναπτυξιακή τους συμβολή, που θα επιτευχθεί με την ολοκλήρωση τους.

Επίσης συζητήθηκαν  θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,όπως η νέα ΚΥΑ για τις παραλίες,η διαχειριστική ικανότητα των Δήμων για τα έργα του νέου ΕΣΠΑ κλπ.

Σε όλα τα παραπάνω ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα ληφθεί υπόψη η πρόταση των Δημάρχων της ΠΕΔ Κρήτης σχετικά με την νέα ΚΥΑ  για τις παραλίες, καθώς και δημιουργία Μητρώου Πιστοποιημένων Μηχανικών για την υλοποίηση των έργων του νέου ΕΣΠΑ.

Τέλος υπήρξε αυτοψία στην ανάπλαση των πεζοδρομίων των ΤΚ. Πλατανιά, Κοντομαρί και Μάλεμε τα οποία υλοποιούνται αυτή την περίοδο.

giorgos stathakis giannis malandrakis (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.